- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
[FH]bekem
csendes tag
na így 2 nap után kijelenteném hogy meg vagyok elégedve a telefonnal, csak a videó lejátszással kapcsolatban van néhány gyökér kérdésem
hogy lehet tekerni benne, illetve hogy van e teljes képernyős mód tehát hogy nem látom a ''leállítás'' gombot meg a felső csíkot -
[FH]bekem
csendes tag
hát nekem kicsit több mint 1 napja megy, szinte végig használtam (walkman, játékok, telefonálás stb) és így kb 50%-on van,hát meglepődtem
jah és most jobb időben a rádió is teljesen tiszta -
[FH]bekem
csendes tag
válasz
[HUN]Zolee #852 üzenetére
jah, valszeg, mert most kipróbáltam mp3-akat és nagyon szép tiszta
-
[FH]bekem
csendes tag
hello!
megvettem a telefont, nagyon szép, kipróbáltam a rádiót, sztereóban eléggé recsegett, ezt egyenlőre betudom a rossz időjárásnak meg a leárnyékoltságnak, monoban teljesen jó volt
viszont lenne egy láma kérdésem: a netet hogyan lehet működésre bírni? SE oldalán már megcsináltam azt a cuccot, el is küldte az sms-t be is állította elvileg, de azt írja h kapcsolódási hiba...(kártyafüggetlen, pannonos kártya van benne) -
[FH]bekem
csendes tag
Hi!
gondoltam 5évnyi siemens c45 után (:đ) ''megérdemlek'' egyúj telót
ezt néztem ki, mivel mp3 lejátszót is akartam venni, szal W széria, a w800 meg nem tetszett, ez viszont nagyon szép
de mivel közöm nincs a telókhoz jópár éve ezért feltennék két láma kérdést:
az a kérdésem hogy mi a különbség az edge és a 3g között illetve az hogy nincs rajta oprendszer mit is jelent? tehát miért jobb (és mire jó) a 3g és pl. a symbian oprendszer? mert én még életmeben nem láttam közelről ilyen oprendszeres mobilt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A W800i sikere után megérkezett a frissített verzió, konzervatívabb külsőben.
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest