- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm elég csinos ez a telcsi
Főleg ha már az EDGE-ét is vágja, akkor nagyon zsír , remélem lassan hozzájutok
NEm rég vettem K750i és nem is nagyon nézegettem a telókat, mikor felmentem a weboldalukra csak csodálkoztam mennyi újdonság van, és jön is még.
Mondjuk ezt akkora VICC-nek tartom, ha szolgáltatónál akarod megvenni, akkor még ''hónapokat'' kell várni, mire megtudod valamelyik szolgáltatónál venni
Hát én ezért is vásárolok, rendesen boltba kártyafüggetlenűl azt csááá, Igaz így drágább de kajak sokkal jobb szerintem, mert a teló szoftverja is korrekt(eredeti), és nem a szolgáltatók álltal beűltett bútított szar, ami állandóan fagy meg minden.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A W800i sikere után megérkezett a frissített verzió, konzervatívabb külsőben.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest