- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik^
tag
Miért is? Egy .gif-el és egy .mp3-al van kevesebb rajta. (Amiket vissza lehet tenni) Pontosabban mind2 ottvan csak nem törölhetetlenül a firmware-ben, hanem törölhetően a userspace-ben. Elolvastam, a garanciális feltételek között szerepel a szoftver nem módosítása. Azon lehetne vitatkozni h. ez annak minősül e? Inkább file rendszer módosítás. (Persze ahhoz, hogy a file rendszert módosítsam előbb a szoftver is kellett, de utána visszakerült a gyári.) Nem vagyok jogász, nem tudom...
Látom vannak itt SE szervizesek: da visszateszem a fájlokat, akkor megmondható, hogy hozzá lett nyúlva?
Egyébként céges a telefon, így nem zavar olyan nagyon.
Mik -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A W800i sikere után megérkezett a frissített verzió, konzervatívabb külsőben.
- HP szerverek áron alul
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest