- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeetWhite
csendes tag
A java fagyás szoft függő... Nekem az elején fagytak, de SEUS-al frissítettem, így a gari is maradt, a hiba megszűnt... Ha a teló egy játék miatt gallyra menne, nem tom h mi van, nekem még nem volt ilyen, egyszer megakadt a K700i-n egy játék, és csak akuki akube segített rajta, utána meg fagyott a menüje, úgyhogy adatkábellel lekaptam gyorsan a játékot, utána tökéletes volt
-
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Karmion
csendes tag
Kviky: nem lehet, hogy az a probléma, hogy gondolom te is a T-Mobilnál vetted, és én is! És esetleg ez még vmi korai szoftver. lehet, hogyha kártyafüggetlenul veszed ez mukodik.
Szoftverfrissités segithet esetleg? ja és te kisütötted az aksiját 3x, vagy ennél már nem kell??? A vakuvillogásos probléma neked nem fordul elő néha? -
horatio
tag
Szinkronizáláskor (első két alkalommal) hibát jelzett, de minden átment tökéletesen ... (300 bejegyzés, több telefonszámmal, email címekkel, cégnévvel stb. - Outlook szinkronizáció) ... Igaz előtte bluetooth-szal küldtem át a telefonkönyvet a régi K700-amról.
Aztán fullra töröltem a tel memóját és újra feltettem gond nélkül. Hibaüzenet nélkül. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A W800i sikere után megérkezett a frissített verzió, konzervatívabb külsőben.
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest