- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atombalu
senior tag
Nah szeva Alle !
Voltam Mammutban ! Eloszor azt hittem nincs ott a teló,de aztan lattam, h üvegbúra alá helyezték. Rögtön ki is vetettem
Hát hogy is mondjam ez vmi nagyon durva élőben is !! Hihetetlen szép !!
Gyorsan megfogtam!Ami rögtön szembetűnő volt a szépségen kívül a méret. Nemtom sose volt w800-asom, de fogtam azt is és ezt is és ez valahogy sokkal kézhez állóbb nemtom miert.....nagyon picike sokkal szebb, mint az elődei, nagyon eltalálták !!!
Mikor nem nagyon nézett az elado kicsit raszoritottam a telora, tesztelve ezzel a hires recsegest/ropogastés örömmel jelentem nem volt. Az anyaga valóban nem a legmasszívabb, de teljesen jó !!! Néztem a felső bill-eket is, nekem nem ropogtak azok sem, pedig megismeteltem a tesztemet ott is
Igaz hozzájuk kell szokni, de szerintem 1 nap bőven elég hozzá, teljesen jol használhato az is. (nincs batár ujjam, atlagos van)
Annyit hozzátett az eladó, h szebbek a színei, mint a W800/K750-nek. Hogy ezt mire alapozta.........vagy csak probalt ravenni a vételre, a 109 ropis vételre
Megnéztem a többi gombocskáját is minden nagyon rendben van és tenyleg hihetetlen jó helyen vannak Nekem legalabbis...és gyonyoru !!!
Fényérzékelőt nem találtam a tetején!
Mit mondhatnék még........120%, hogy ilyen telefonom lesz
Kicsi és annyira, tenyleg annyira jól el lett talalva a színe a formaja meg mindene, h megyek és bilit cserélek
Nah 'röviden' ennyit az első talalkozásunkrólBarmi kerdes van megprobalok valaszolni...
Na azért a meghajlás sem marad el a végére:Sonyericsson W810i
Új hozzászólás Aktív témák
ma A W800i sikere után megérkezett a frissített verzió, konzervatívabb külsőben.
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest