Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Nem éppen álmaim telefonja,a T280-asom tuti nem erre lesz lecserélve(azt semmiért sem adnám oda
).Mondjuk a képén nagyot lestem,odavágósak VGA-hoz képest de nagyon.
Tudnak Sony Ericssonék ha akarnak,ehhez kétség sem fér.Engem már az zavar,hogy a T280-asom plexije viszonylag könnyedén karcolódik,ámde az már gázosabb,ha az egész telefonon(a illentyűket is beleértve)ott vigyorognak rád a karcok,bár nem hiszem,hogy olyan sokat levesz az értékből,bár a rajta megtörő napfény szvsz meglehetősen csúnya.Azért meglátszik a fejlődés akárhogy nézem a Sony ericsson házon belül is,erre egy pár kitűnő példa:A t280-asnak a kijelzője,bár kevesebb színárnyalatot jelenít meg,sokkal szebb és élesebb képet ad,mint a magasabb szintre pozicioált W300-as.A hangzásról nem is beszélve,külső hangszórón mind tisztságban,mint hangerőben elbújhat a T280-as mellett a W300(mondjuk még a W910(!!!)is.Ez pedig nagyságrendekkel szebb képet csinál annál,pedig szintén VGA.Igaz,ha nem lazulgatott volna ki a w300-asom flipje óvatosságom ellenére,máig is azt használnám,nem tökéletes,de remek telefon az is.
Sziasztok! -
AMD Power
titán
Mellesleg nálam az alsókategóriában a J230i tetszik leginkább, mind formát, mind kezelhetőséget beleértve.
Anyunak ilyen J230i-t vettem karácsonyra és nagyon szereti. Nagyon jó kis telcsi. És kezelhetősége is jó.
Sajnos ilyen K220i még nem volt a kezembe így a kezelhetőségéről nem tudok nyilatkozni. De bízok benne , hogy ezzel se lesz ilyen probléma. -
mrlujoak
veterán
Miértolyan bonyolult kezelni?
Csak azért, mert más SE tartalamazza külön a C, és a többi, akár OK gombot?
A cikkíró a Nokia alsóbb kategóriás modelljeit favorizálta, amikor a felsőbb kategóriás modelljeinél is a törlés vagy négy billyentyűnyomás után érhető el...
A SE megpróbálkozik ezzel a kevés gombos megoldással, és ennyire lebutított menüvel.
Aztán vagy bejön vagy nem.
Mellesleg nálam az alsókategóriában a J230i tetszik leginkább, mind formát, mind kezelhetőséget beleértve.
mrlujoak -
Apollyon
Korrektor
Ez tényleg a T100-ra emlékeztet... Gondolom nem véletlenül. Vagyis: Telefonálásra született! Az alap dolgokat tudja: hívás, sms (, sőt még a vga kamival jó képeket)...
Tehát amire jó egy TELEFON azt vágja. Akinek ennél több kell, az úgysem ezt fogja venni..
Hja és jó hogy mindennap van teszt! -
ody42
senior tag
A tesztek kozos vonasa, hogy mindenkinek az OTP-nel van szamlaja, es mindenki 0-ra leszopja rola a penzt
-
Az, hogy szép-e, sztem csak izlés kérdése. Számomra a kék változat fényévekkel szebb, mint a Samo alapmodeljei, de ez tényleg szubjektív. Nem tom, milyen ára lesz, de kategórián belül egész jó. Persze, nem kell 240x320-as felbontású kijelzőt várni tőle...
-
AS
félisten
Nekem is van T100 de már nem müködik.
-
AS
félisten
Ez szép? Hát Samsung és Motorola alsos telok fényévekel szebek.
W220 C300, -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Ez lenne az új 5MP K850i?
-
AS
félisten
Igaz a Sharp gx25 is jobb,
-
(Kolombusz)
veterán
Szerintem egyáltalán nem csinál jó képeket.
A régi gx15-m jobbakat csinált. -
AMD Power
titán
Külsejével nincs bajom. De van benne egy-két dolog ami elég érdekesre sikerült!
-
Zoltanfi
senior tag
Szerintem is tök jól néz ki a teló: szép letisztult forma.. Csak azt nem értem, hogy miért csak a legalsó kategóriában tudnak ilyen jópofa telókat gyártani, a drágábbakat miért kell elrontani?
Miért nem lehet olyan a SE-nél, hogy egy teló szép és okos is?
Mondjuk Nokiába van van olyan.. -
A kamera meglepően jó képeket készít, lehet a Cyber Shot szegmensben versenyezteti a SE a készüléket?
A kezelhetőség viszont botrányos. -
Akosh007
csendes tag
Szerintem a design egyáltalán nem gáz sőt elég szép
egyszerű letisztult mégis jó -
AS
félisten
Szerintem az a jÓ ha minden nap van teszt.
-
Daweee
őstag
a kamera tényleg jó, más nem... át kellett volna alakítani a menüt kicsit...
Egyébként hogy bírtok újabban szinte minden nap új tesztet kirakni? -
nemma
addikt
Legalább joy nincs benne, és a készített képek minősége is meglepő. Nem rossz ez, csak borzasztó ronda
-
lorcsi
veterán
a kék még ki is néz valahogy, de ez a fehér vagy átlátszó gombsor..nagyon nem
-
(Kolombusz)
veterán
Az első lapon a ''néha Siemens'' gondolom néhai akart lenni.
Még csak most olvasom a cikket, a minőség terméászetesen mobilarenásan fasza, de a telefon elég tré. -
AS
félisten
Telefonban 1 pozitivum van hogy VGA kamera meglepöen jo képeet készit.
-
Jégkokó
veterán
Hát külsőre elég gáznak tűnik , sztem leginkább a T100 ra hasonlít legalábbis ami a kinézetet illeti, de a gombok nem igazán vannak rendesen elhelyezve.Ennél még a k310 is sokkal jobb volt, pedig az is alapmodellnek számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alapkészüléket dobott piacra a Sony Ericsson, de a fejlődésnek szinte nyoma sincs.
- PlayStation 5
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest