- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz
őstag
válasz
Stormcrow
üzenetére
nemtom milyen hibákról beszélsz...ráadásul tömkelegről..
én imádom ezt a telót!!
a menüje hibátlan..szép az új live menü is!
de mivel a 4 irányú gomb és a felső 2 gomb is programozható így a menübe be se kell szinte lépni,mert ezekre a használt dolgok nagyrészét be tudod állítani..
mp3 fut a háttérben és nagyon szépen,a videóba bele lehet tekerni (k750i-nél nem lehet!!)
nekem az tetszik még nagyon benne,hogy emberekhez külön üzenethang is kapcsolahtó..sokszor ugrok az üzire,hogy de fasza pénz jött (otp direkt küldi az sms-t) de aztán látom,hogy valamelyik vízfejű havernak kell valami..ennek vége,mert más hangot állítottam be neki és rögtön tudom ha pénzforgalomról kapok sms-t
az adatkábellel semmi gondom nem volt..videót is tudok feltenni (csak az egyéb dokumentumok mappába kell tölteni,de onnan bármikor áthelyezhető ha kell)
korlátozásokkal nem találkoztam a telóban..15 megás mp2 simán elment..én is fogadtam nagyobb file-t (nyílván 4 mega alattit mondjuk a készülékmemó miatt,ami sztem a legnagyobb hibája!!)
szal sztem nyugodtan vehetsz ilyet..minőségben veri a többi gyártót simán!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest