- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
God Vazzeg #76 üzenetére
A bill.zár a 770SH-n a csillag hosszan -az 550SH-n nem így van? Utána a középső gomb csak ''leokézni'' kell.
-
válasz
God Vazzeg #62 üzenetére
Ne a középső gombbal próbáld, hanem azzal,ami felett az Opciók felirat van, aztán Erős hangszóró be.
Esetleg egy ''Change usert''próbálhatsz...
-
-
-
-
-
válasz
fagyisanyi #48 üzenetére
Húsz megabájt a belső memória, de ebből csak valamivel több, mint öt megabájtot tudsz saját dolgok tárolására használni.
-
VBR=Variable Bit Rate (változó bitsűrűség).
Példa:
Amikor tömörítesz MP3-ba pl. 128 kbps-sel, az állandóan 128 kbps lesz -milyen meglepő, mi?-, viszont ha VBR-rel tömörítesz, az mindig annyival tömörít, amilyen kbps-sel ''kell'', tehát folyamatosan változik a kbps-szám -így kissebb lehet a fájl mérete, viszont vannak olyan készülékek, amik nem kezelik jól az ilyen formátumot.
-
-
-
válasz
IkszIpszilon #31 üzenetére
A két telefon szvsz. szoftveresen u.az.
(Adatkábelt a Vodafone adott nekem mellé, a gyári csomagban nem volt, viszont mem.kártya igen..
Sajnos nincs infra. -
válasz
IkszIpszilon #29 üzenetére
Részlet a cikkből: ''... van viszont Bluetooth kommunikáció, minden kétkedő számára hangsúlyozottan korlátlan.''
-
-
A 770SH-mban lévő két témát (Artic Frost és Red & Blue) lementettem, ha gondolod, e-mailben elküldhetem neked. (Lementeni csak Bluetooth segítségével tudtam.)
Játékot csak WAP-ról lehet rátölteni, a témákat pedig először az Egyéb dokumentumok közé, a készülékmemóriába tudod csak másolni, majd onnan tudod a telefon segítségével átmozgatni a megfelelő helyre, a Témák közé. -
Gondolom, a 770SH analogiájára adnak hozzá adatkábelt, telepítőlemezeket, akkut, töltőt, használatit, 64 MB-os microSD-t adapterrel.
MMS-ben, e-mailben max. 300 kB-ot küldhetsz/fogadhatsz, adatkábellel/BT-n keresztül a szabad belső memória mérete a határ (ez max. kb. 5,5 MB), ill. ha a kártyára másolsz, akkor annak szabad memóriája a max.
Természetesen, megéri megvenni!(Mit is mondhattam volna mást...)
Tényleg jó ár/érték arányú... -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest