- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bári
tag
Szerintetek lehetséges a megjelenése? Van valakinek tudomása az esetleges időpontról, vagy talán a majdani árról?
Jó lenne tudni.
Egyébként azért hiába romlik el előbb az objektív, legalább nem fog olyan gyorsan karcosodni. Ha mondjuk elromlana, akkor nem lehetne, forgatni, vagy olyankor lőttek az egész objektívnek, és onnantól használhatatlan? -
Minden, ami forgatható, kihajtható (kivétel a Sharpok nyitómechanikája
), elcsavarható, stb. csak plusz egy szög a készülék koporsójába -ez biztos.
Ugyanakkor a forgatható kamera költséghatékony megoldás.
A T-éknél ne keress jó árakat... Sem telefonokban (néhány kivétel azért van), sem percdíjakban nincsenek topon. -
Bári
tag
Huha! Tényleg hibaforrás lehet a forgatható kamera? Szerintem így kevésbé lenne sérülékeny, nem? Bár az biztos, hogy a mozgó alkatrészek elég hamar tönkremennek.
Ha esetleg megjelenne kicsiny országunkban kb. mennyit kóstálna? ( A britteknél jó 10 fonttal olcsóbb mint a mtorola v360. Lehet, hogy a magyarországi vodánál is úgy 33000 Ft kötül lesz? )
Mikor jön már T-ékhez is egy kb. ilyen mobil?
Ott kártyásan, ilyen áron, alig lehet igazán jót találni. -
ragazzo
őstag
Lehet hogy mégis szükség van ekkora bazi antennára?Esetleg egy beépítettel sokkla rosszab lenne a vétel.Mert ugyebár a 3G-s telóknál sűrűbben kell egy bázisállomás,nem?
-
-
ragazzo
őstag
Biztos azért nem tetszik nektek mert vodás logó van rajta,ugye?
-
AS
félisten
Hát ez nekem sekem sem jön be.
Persze olcso.
De akkor már inkább egy z300 -
Ricardo
titán
Azért ez nem mostani teló.
Engem nem fogott meg. -
ragazzo
őstag
A telefon szép,de én sem hiszem hogy nem lehetne megoldani belső antennával.Vagy legalább lopjanak ötletet Sonyéktól.Lásd hurokantenna.
-
Jégkokó
veterán
Hát nem tudom, de nekem valahogy nagyon szúrja a szemem a nem beépített antenna.Nem hinném, hogy annyival olcsóbb lenne igy a telefon.Meg kinyitás után már az eggyik régebbi samsung kinézete köszön vissza.De a forgatható kamerákban nem nagyon jeleskedett a samsung, mert régebben volt egy ilyen megoldású telefonja, és annak elég hamar bekerpált a kamerája
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legolcsóbb 3G telefon lehet a Samsung Z140. Bár már tavaly bemutatták, itthon csak elvétve található belőle.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest