- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Hát nem tudom, de nekem valahogy nagyon szúrja a szemem a nem beépített antenna.Nem hinném, hogy annyival olcsóbb lenne igy a telefon.Meg kinyitás után már az eggyik régebbi samsung kinézete köszön vissza.De a forgatható kamerákban nem nagyon jeleskedett a samsung, mert régebben volt egy ilyen megoldású telefonja, és annak elég hamar bekerpált a kamerája
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
ragazzo
őstag
A telefon szép,de én sem hiszem hogy nem lehetne megoldani belső antennával.Vagy legalább lopjanak ötletet Sonyéktól.Lásd hurokantenna.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
Ricardo
titán
Azért ez nem mostani teló.
Engem nem fogott meg. -
AS
félisten
Hát ez nekem sekem sem jön be.
Persze olcso.
De akkor már inkább egy z300Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
ragazzo
őstag
Biztos azért nem tetszik nektek mert vodás logó van rajta,ugye?
-
MODERÁTOR
-
ragazzo
őstag
Lehet hogy mégis szükség van ekkora bazi antennára?Esetleg egy beépítettel sokkla rosszab lenne a vétel.Mert ugyebár a 3G-s telóknál sűrűbben kell egy bázisállomás,nem?
-
Bári
tag
Huha! Tényleg hibaforrás lehet a forgatható kamera? Szerintem így kevésbé lenne sérülékeny, nem? Bár az biztos, hogy a mozgó alkatrészek elég hamar tönkremennek.
Ha esetleg megjelenne kicsiny országunkban kb. mennyit kóstálna? ( A britteknél jó 10 fonttal olcsóbb mint a mtorola v360. Lehet, hogy a magyarországi vodánál is úgy 33000 Ft kötül lesz? )
Mikor jön már T-ékhez is egy kb. ilyen mobil?
Ott kártyásan, ilyen áron, alig lehet igazán jót találni. -
MODERÁTOR
Minden, ami forgatható, kihajtható (kivétel a Sharpok nyitómechanikája ), elcsavarható, stb. csak plusz egy szög a készülék koporsójába -ez biztos.
Ugyanakkor a forgatható kamera költséghatékony megoldás.
A T-éknél ne keress jó árakat... Sem telefonokban (néhány kivétel azért van), sem percdíjakban nincsenek topon.Xiaomi 13T
-
Bári
tag
Szerintetek lehetséges a megjelenése? Van valakinek tudomása az esetleges időpontról, vagy talán a majdani árról?
Jó lenne tudni.
Egyébként azért hiába romlik el előbb az objektív, legalább nem fog olyan gyorsan karcosodni. Ha mondjuk elromlana, akkor nem lehetne, forgatni, vagy olyankor lőttek az egész objektívnek, és onnantól használhatatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Kupon kunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest