Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nyugi, majd lesz belőle olyan is, meg rózsaszín, meg olyan, amivel TV-t lehet nézni - ismerve a Samsung-ot...
-
-
AS
félisten
De jó lenne ha Samsung D830- omban is lehetne érintő képernyöt használni, az is 2.3 collos.

-
Milyen jó lesz, amikor valaki egy kicsit szűkebb zsebbe téve a telót a tamponnal nem igazán tud majd mit kezdeni.
Tudom, akkor majd telótest oldalához teszi, de az akkor sem akar ott maradni.
A horror viszont annak a vásárlónak jön el, akinek a kijelzőt a kelleténél erősebben nyomja meg akár a zsebében, akár a táskában a tampon. Ehhez még nem is kell ráülni a telóra...
Mellesleg szép, dizájnos, a rezeg és egyben csörög is mód fenomenális.
Kíváncsi leszek, ezek után alkalmazni fogja-e a Samsung más modelljeinél, vagy úgy lesz, mint eddig, valamikor valamelyik modellnél felbukkan, majd újra homályba vész eme funkció.
mrlujoak -
Shim
őstag
Én is hóembereket ismertettem volna fel vele – gyerekesek vagyunk

Harmadik oldal alján ''kisbetű-nagybetű'' -
szumoo
senior tag
Gratula jó kis teszt volt. A telefon annyira nem fogott meg, inkább a teszt szövege:
...rajzoltam hóembert, hidat, szivárványt, kisautót, a szoftver pedig mindegyik ábrámból képes volt valami hasonló kínai jelet produkálni
a QWERTY helyett kapott abc-elrendezést pedig szokja meg a tervező nagynénje, ha tudja.
Jókat nevettem ezeken a sorokon!

Üdv.: Szumoo -
cousin333
addikt
''A kerek gomb alatt üldögél a C billentyű, nem jutott eszembe használni, mivel a kijelzőn mindig van egy virtuális törlés gomb is, így inkább azt nyomkodtam.''
-
Faget
tag
Jó teszt!
Tetszik ha valaki nem objektíven áll a telefonok bemutatásához.
Ám a korrektor lehetne alaposabb, vannak elírások. -
Ricardo
titán
Ez a ''ceruza'' megoldás nagyon csapnivaló

-
blueMerle
veterán
az ötlet az jó, de e megvalósítás az siralmas. ott lóg az az izé tamponforma mindig valahányszor használnám a telót, esetleg telefonálnék vele? á, kicsit sem néznék ki hülyén.

a kezelhetöség is amint olvasom elég tré, szóval ez valóban nem lesz egy sikertermék -
Bibby
addikt
Nekem tetszik, érdekes ötlet. Mindenképp kipróbálnám vásárlás előtt, hátha csak Bognak volt ilyen rossz az írás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest