- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #11 üzenetére
Nyugi, majd lesz belőle olyan is, meg rózsaszín, meg olyan, amivel TV-t lehet nézni - ismerve a Samsung-ot...
-
-
AS
félisten
De jó lenne ha Samsung D830- omban is lehetne érintő képernyöt használni, az is 2.3 collos.
-
mrlujoak
veterán
Milyen jó lesz, amikor valaki egy kicsit szűkebb zsebbe téve a telót a tamponnal nem igazán tud majd mit kezdeni.
Tudom, akkor majd telótest oldalához teszi, de az akkor sem akar ott maradni.
A horror viszont annak a vásárlónak jön el, akinek a kijelzőt a kelleténél erősebben nyomja meg akár a zsebében, akár a táskában a tampon. Ehhez még nem is kell ráülni a telóra...
Mellesleg szép, dizájnos, a rezeg és egyben csörög is mód fenomenális.
Kíváncsi leszek, ezek után alkalmazni fogja-e a Samsung más modelljeinél, vagy úgy lesz, mint eddig, valamikor valamelyik modellnél felbukkan, majd újra homályba vész eme funkció.
mrlujoak -
Shim
őstag
Én is hóembereket ismertettem volna fel vele – gyerekesek vagyunk
Harmadik oldal alján ''kisbetű-nagybetű'' -
szumoo
senior tag
Gratula jó kis teszt volt. A telefon annyira nem fogott meg, inkább a teszt szövege:
...rajzoltam hóembert, hidat, szivárványt, kisautót, a szoftver pedig mindegyik ábrámból képes volt valami hasonló kínai jelet produkálni
a QWERTY helyett kapott abc-elrendezést pedig szokja meg a tervező nagynénje, ha tudja.
Jókat nevettem ezeken a sorokon!
Üdv.: Szumoo -
cousin333
addikt
''A kerek gomb alatt üldögél a C billentyű, nem jutott eszembe használni, mivel a kijelzőn mindig van egy virtuális törlés gomb is, így inkább azt nyomkodtam.''
-
Faget
tag
Jó teszt!
Tetszik ha valaki nem objektíven áll a telefonok bemutatásához.
Ám a korrektor lehetne alaposabb, vannak elírások. -
Ricardo
titán
Ez a ''ceruza'' megoldás nagyon csapnivaló
-
blueMerle
veterán
az ötlet az jó, de e megvalósítás az siralmas. ott lóg az az izé tamponforma mindig valahányszor használnám a telót, esetleg telefonálnék vele? á, kicsit sem néznék ki hülyén.
a kezelhetöség is amint olvasom elég tré, szóval ez valóban nem lesz egy sikertermék -
Bibby
addikt
Nekem tetszik, érdekes ötlet. Mindenképp kipróbálnám vásárlás előtt, hátha csak Bognak volt ilyen rossz az írás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós kamerák
- Hobby rádiós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest