Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LittleG

tag

válasz orbano #61 üzenetére

''gpu-bol pedig ugyanugy be lehet rakni +1-et a gepbe, mint egy ilyen kartyabol.''
    Igen ennek megvan az az előnye is, hogy így lehet variálni hogy fizikát számítson, vagy grafikát nyomjon. De ebből még nincs a piacon semmi.

''raadasul nem hiszem, hogy fp teljesitmenyben mondjuk egy x1600xt nagyon alul maradna a physXhez kepest ''
    Nem is állítottam ilyesmit. De azt sem lehet tudni, hogy a ppu mennyire célhardver. Ha csak egy vektorproci akkor esélytelen. De az Aegia prezik között olvastam, hogy különleges a memória menedzsmentje, rendkívül gyorsan képes random kiolvasni a memókból. Ha még a gyakori algoritmusokhoz is hozzásimították, akkor máris más a leányzó fekvése.

''Ja es szamold ki, hogy mondjuk egy kov generacios 4magos proci legalabb. 8x akkora teljesitmenyt biztosit majd, mint amire a Havok Source-ban hasznalt verziojat tervezték.''
    Nem tudom, hogy mekkora fp teljesítménye lesz a prociknak, de hogy a Physix-el, vagy egy középkategóriás vga-val nem veszik fel a versenyt abban biztos vagyok.

• LittleG

tag

A gpu az éltben nem fog fizikát számolni, el van az a grafikával. Elég ritka az az eset amikor nem a gpu a szűk keresztmetszet. A cpu-nak meg az elkövetkezendő 4 évben nem lesz ekkora fp teljesítménye.
    Amivel meg kell majd küzdenie az aegianak az a játékgyártók meggyőzése, hogy ne csak eye candy effecteket alkalmazzannak na ezen fog valószínűleg elbukni. Meg a jelentős késleltetésen.
    Apropó Rudi érdekes, hogy ti nem tapasztaltátok ezt. Az összes többi tesztben lassult a kártyával a játék még minimum grafikán is.

Új hozzászólás Aktív témák