Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
A Hardforumosok szerint a Cell Factor PPU-val és dualcore CPU-val is ugyanolyan sebességgel futott. Ez érvényes a szétrobbanó dolgokra, CPU-val viszont nem volt cloth és fluid megjelenítés. Az összes robbanásnál, többszöri felvételnél, figyeltem az átlag-fps-t és a pillanatnyit, és a fogyasztásmérőt is, de nem tapasztaltam lassulást GRAW-ban, és a mérő sem ugrott meg jobban PPU-val mint nélküle, pedig GPU-tesztekben elég alaposan ingadozni szokott a fogyasztásmérő eredménye, ami annyit jelent, hogy meglehetősen gyorsan reagál a fogyasztásváltozásra.
A GPU-val kapcsolatos kijelentésedet kissé erősnek tatrom, most így a DX10 és unified shader előtt pár hónappal. -
orbano
félisten
eyecandynal akkor lesz tobb, ha lesz elterjedt, egyseges api, egysegesen megnovekedett szamitasi kapacitassal.
gpu-bol pedig ugyanugy be lehet rakni +1-et a gepbe, mint egy ilyen kartyabol. raadasul nem hiszem, hogy fp teljesitmenyben mondjuk egy x1600xt nagyon alul maradna a physXhez kepest
Ja es szamold ki, hogy mondjuk egy kov generacios 4magos proci legalabb. 8x akkora teljesitmenyt biztosit majd, mint amire a Havok Source-ban hasznalt verziojat tervezték.
Egyébként szerintem az lenne az okosabb dolog, ha AI gyorsítót hoznának ki, a fizikát pedig a cpuval számoltatnák.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- HTC U11 - újra a szorítóban
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpársportok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest