- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
A lamour széria pedig tényleg nagyon igényes, és köze sincs egy hello kittys giccsparádéhoz.
Pontosan erröl beszélek én is. Egyáltalán nem vagyok oda a Nokiáért, aki egy kicsit is jobban megismert, az tudja nagyon jól, csupán arról beszéltem végig, hogy az okwapos vicc a Nokia lamour sorozatahoz sehol sincs. De egyes igencsak szerény szókincssel megáldott fórumtársunknak ez nem igazán jött le, pláne akkora baromságokat állított rólam -holott nem ismer- hogy jó hogy az ég nem szakadt le. -
moma
őstag
gondolom te azért inkább hasonló szemmel nézel egy telefonra, mint pl Bog. Egyébként nem szántam én sem azért nagyon komolynak a felvetést, mert azt, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt a készülék, azt végül is tényleg mindegy ki írja le. Bár, az összbenyomásban lehet lenne különbség, mert lehet azért más készülékekre tenné a ''Tetszett'' plecsnit egy nő, mint egy férfi. Ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest