- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOCOTUS
csendes tag
LoL
Mi kerül ezen 70k-ba?
Érintőképernyő?Ott van SE G502i:érintőképernyő, HSDPA, 3G, QVGA kijelző, csak wi-fi nincs benne meg GPS
XXLGSM:30 900Ft és ez legalább minőség nem kínai giccs!!!! -
Choice
csendes tag
A teszveszen valaki 130 ezerért vesztegeti ''csúcsszuper'' jelzővel illetve a készüléket
Megnézném azt a szülőt, aki <10 éves gyermekének ennyi pénzért vesz telefont. 10 év fölötti egészséges lelkivilágú gyereknél szerintem szóba sem jöhet. A 8 éves lányom az előbb közölte, hogy elég gáz...
-
elisha
tag
Egyetértek. Pedig én még fiatalabb is vagyok tőled
Jó látni hogy nem is egy lány akad itt azért
A legutolsó barátom, pedig nem volt sok mert nem szeretem a rövid kapcsikat, pl. amiatt hagyott el mert ÉN úgy döntöttem, hogy nem szeretnék ..... telefont. Persze hogy nem akartam. A felirata miatt drága lett volna, de még egy normális mailkliens sem volt benne csak oan ami szöveges kezelést tudottNah, köszike
-
elisha
tag
Én csak 19 éves vagyok, de nem szaladgálnék ilyen telefonnal bocsi
Írjátok itt hogy fontos a kinézet. Szerintem, másodlagos. NAGYON picit marad le,
de lemarad szerintem a tudás mellett. Vagy csak én gondolom így, de ez van. Emiatt nem vennék ilyet (sem). A kinézete miatt meg főleg
Imádom ezt a Bog-otEz nagyon bejött:
...ez főleg kínai nyelven vicces, olyan pöpec kertkapu előtt álló hóembereket rajzoltam, hogy csuda. És ez jelentett is valamit!...
Itt viszont már kezdtem sajnálni szegényt:
...érdekes módon a szívecskés keretek kimaradtak a repertoárból, pedig fel voltam rájuk készülve...
Át bírjátok érezni a lényeget fiúk?Nem hiszem, itt az átlag nagy ívben csak azt veszi le hogy hehe, milyen telefon, hüe csajosnak való
Viszont, Bog az tud valamit, remélem még kibírja pár évig a kínai terméktámogatást hehe... -
04ahgy
nagyúr
Nekem nem is egy, hanem kapásból két ismerősöm van (mindkettő hölgy), aki gondolkodás nélkül megvenné ezt a készüléket. Egyikük 22 éves múlt, másikuk a 24-et is betöltötte, ráadásul az utóbbi hölgy nemsokára egyetemen diplomázik!
Tehát tényleg nem a tudás a lényeg számukra, nem is azon emberek megvetése, akiknek e készülék nem tetszik. Hanem a ''sorstárs'' hölgyek Jujj de éééédiiii! felkiáltása.
HGyu -
Algieba
őstag
29 vagyok, és nő. A ketyere láttán a favágó pöröly jelent meg lelki szemem előtt, a favágó tuskóm és rajta a cicás, vattacukor színű borzalom (macskaalom)...
Szeretem a rózsaszínt, kerti virágon, és nem mobilon. Meg a mobilokat is szerettem, de az ilyen marketing holmit kezembe sem venném. Pfuj, hello cica... -
Diablo.
csendes tag
Kicsit sokkk ez a teló.
-
Zull
senior tag
hat ez a telo durva
tudasilag meg az elmegy kategoria, de h HK, az mar nem. azert megneznek egy statisztikat h mennyit adtak eddig el belole. meg arra is kivancsi vagyok h mikor megy ki a divatbol a HK.
-
Diego!
senior tag
Hihetetlen hogy ez tetszik valakinek.
-
Jeannie
senior tag
Szerintem akinek bejön a szinvilág és a macsek, az túl fog lépni a telefon hibáin, az érintőképernyő és a mini usb pluszban jó dolog. Szvsz van réteg aki ezt fogja venni, ha talál, aki meg igényesebb, izlésesebb cuccokra vágyik, azt is talál.
Bog, melyik mekibe voltál? Legközelebb ha van valami ilyen giccsed, oda gyere ahol én vagyok -
Bog
HÁZIGAZDA
Na emberek, itt a célcsoport!
-
Barbie20
csendes tag
Én is 20 éves vok,és imádom a helló Kitty-s dolgokat.És ez a telcsi is tök aranyos.Én simán vennék ilyet
Miért lenne csirás??Szerintem nem az tök édi -
Barbie20
csendes tag
Nekem kell ilyen Helló Kittys telcsi!!!!Nekem nagyon teccik
Hol tudok ilyet szerezni? -
blueMerle
veterán
A lamour széria pedig tényleg nagyon igényes, és köze sincs egy hello kittys giccsparádéhoz.
Pontosan erröl beszélek én is. Egyáltalán nem vagyok oda a Nokiáért, aki egy kicsit is jobban megismert, az tudja nagyon jól, csupán arról beszéltem végig, hogy az okwapos vicc a Nokia lamour sorozatahoz sehol sincs. De egyes igencsak szerény szókincssel megáldott fórumtársunknak ez nem igazán jött le, pláne akkora baromságokat állított rólam -holott nem ismer- hogy jó hogy az ég nem szakadt le. -
tildy
nagyúr
Hát nem tudom, szerintem azért sokan adnak arra is, hogy az, amit napi rendszerességgel használnak , az jól is nézzen ki. A szépség azonban itt is relatív.
Páromnak és nekem SE Z530i és w300i telónk van, és alsókategóriás telók közt szépnek tartjuk (Főleg az 530ias gumiborítása nagyon ütős! ), miközben ha jól tudom itt a mobilarénán a szépségét khm, lehúzták.
A lamour széria pedig tényleg nagyon igényes, és köze sincs egy hello kittys giccsparádéhoz. -
piggy2
tag
Úgy gondolom, hogy egy nagyon ötletes darab, nem kevés tudással. Hello Kitty nélkül egy nagyon frankó telefon lenne.
Arról úgy érzem kár beszélni, hogy milyen lehet a mínősége ennek a telefonnak, amíg pl. Nokia, SE, vagy még kitudja milyen telefonokat hazánkban raknak össze, illetve gyártanak hozzájuk alkatrészeket. Sajnos sok esetben olyan emberek állnak a gépsorok mellett, akik sz@rnak a mínőségre, csak a mennyiségre hajtanak. ISO9000 ide vagy oda. -
blueMerle
veterán
Jóember, nézzé' már egy kicsit az aláírásomra!
Egyébként hogy megnyugtassam piciny lelked, SE FAN vagyok, SOKKAL TÖBB Ericsson/SE telóm volt, mint Nokia.
Egyébként sem a párom, sem én nem vagyunk ''buzik'', tekintve hogy a kedvesem nö. Egy kicsit olvasgass utána a ''buzi'' szó jelentésének. Esetleg elfogult egyikunk-másikunk egyes márka iránt. Szállj le a magas lóról légyszives, mert nagyon nem vagy tisztában azzal, hogy nekem melyik márka tetszik, másrészt közöd hozzá nulla. Részemröl befejezve.
[Szerkesztve] -
cherockee
aktív tag
jáj gyejekek...ezen vitázni. Tény, van aki minden kittyre ráveti magát, és akkor mi van? van aki meg ferrariba öltözik, vagy ute-be, az most jobb? van aki le se hogy hogy néz ki a telo, csak windows mobile fusson rajta, az most jobb? kinek mi. A nőket így sose lehet megérteni, ha rögtön érzést párosítotok a tényhez
.
Komolyan elgondolkoztam, hogy van az hogy egy toolnyomórészben (nem kizárólag, de azért nagyrészt) férfiak (és kisfiúk) által olvasott oldalon senki se gondolkodik el azon, hogy miért vehetik ezt meg? Ha mégis, rögtön mint a világvégét úgy közli, hogy ezt a szutykot is eladják...persze, mert van akinek sokkal jobban tetszik az ha a telefonja aranyos, mintha sokat tud. Ennyire érthetetlen logika? Nem mondom, szerintem is viccesen néz ki, de inkább csak csitris, mintsem röhelyes. (nem is beszélve arról, hogy azért nem nehéz rájönni kik és miért tettek mindent rózsaszínné...) Az a röhelyes, mikor valaki azért vesz mondjuk egy nokia8800-at, mert negyedmilla. Az nem, ha törhetetlen telot akar, de mégcsak az se, ha valaki negyedmillás pdatelot vesz, munkaeszköznek. De sebaj, annyira nagy szüksége van mindenkinek manapság a 80e-s telokra, hogy ami alatta van, az már csak nagymamamobil.
érintőkijelző: esett az állam, majd felfogtam, hogy kína, ott már 2 éve minden azzal jön ki, nem mellesleg csak így képesek sms-t írni, előtte az 5+1 billentyűs rajzolgatás állítólag nagyon nemjött be nekik...
usb töltés: nokia fanokon most ne röhögjek, ugye? picit szánalmas csak, hogy kínában piaci etalon, ipari szabvány lett a miniusb, hogy ne kelljen 8000 féle tartozékot gyártani, legyen átjárhatóság, ha már van rá igény, erre egyes gyártók még mindig szórakoznak a saját szabvánnyal (sony memorystick már egy ideje vicces, no meg a fülhallgató kimenetek, headset csatik minden gyártónál - kivéve motorola
.)
[Szerkesztve] -
dokesz007
aktív tag
Valahogy éreztem , h hölgyé lesz a teló....jó ez alap, meg azt is, hogy ha valaki látatlanban vesz egy ilyen borzalmat annak 70e nem pénz vagy télleg siralmasan őrült, és akkor én is kérnék egy 8800 nokiát CSAK ÚGY
(van nekem is hello kitty-s ismerősöm, nah ő pl nem egy észlény, pedíg nem tini már kiváncsi vok mikor lesz neki is ilyen) -
Xervo
csendes tag
Helo!A cikk jó a telefon nem.
A 6odik tesztképen van egy táviránytó.Ugyan olyan volt nekemis a megboldogult Sony TV-mhez,csak alul nem kettő hanem 4gomb volt
-
Integra
titán
nekem meg van garfieldos zoknim...
na és akkor mi van?! -
Dufresne
addikt
Miez a nagy vita?
Minőségben és kidolgozottságban valóban nemlehet egy lapon említeni ezeket a készülékeket.
Viszont olyan szempontból, hogy divatteló, meg rózsaszín örület már lehet. Tesóm is lamur nokia-t vett és nem azért mert annyira utánanézett, hogy mennyire össze van rakva és mit tud, hanem alapvetően, mert rózsaszín teló volt
Hiába tény, hogy nemlehet egylapon említeni őket minőség terén, attól kezdve, hogy nagyon sokan nem a minőséget és a háttértámogatást nézik, már nem is annyira lényeges az egész.
Ettől még mindkettőtöknek igaza van, abban amit mond, csak a vitát azért nemértem, mert nem ugyanarról beszéltetek. Egyikőtök arról, hogy mennyire igényesen össze van rakva, másikotok meg hogy divat az egész... -
blueMerle
veterán
Jó. Párom 19 éves. Mégsem tetszik neki, pedig 7373-as Nokiát használ. Akkor most dölt meg az elméleted?
Egyszeruen arra próbáltam rávilágítani -de úgy látszik ez nem sikeult - hogy általánosítani egy ilyen terméknél pusztán az életkort nézve butaság.Van akinek bejön és van akinek nem. De EZT egy napon említeni a Lamour szériás Nokiákkal
-
HERR Z
veterán
válasz
blueMerle #41 üzenetére
kinőttél abból a csaj korból akinek ez a telefon tetszik, és ezért nem engem kell lehülyézni.....nekem van sok 17-23 éves csaj ismerősöm aki ölne ezért a telefonért...de gimis picsák is például leszarják a terméktámogatását egy telefonnak, az a lényeges hogy hogy néz ki
és légyszives olvass mielőtt irsz, irtam meddig szól ez a telefon életkorilag, úgylátszik megrekedt az információ valahol a pálcák és az agyad között
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
Huh. Hát nagyon el vagy tévedve. Ez egy giccsfon, a Nokia lamour készulékei pedig nagyon igényesen vannak kidolgozva, stabilak, mögöttuk a seregnyi terméktámogatás, és azért legyunk már egy picit objektívek: a kulsejuk k*rvára még csak nem is hasonlítható össze.
Namost Te vagy még sosem láttál/fogtál Lamour-os Nokiát és fingod sincs róla hogy milyenek, és azért írsz ilyet, vagy egyszeruen nem tudsz kulönbséget tenni a minöség/szépség/megbízhatóság vs. megbízhatatlan kínai vacak/giccsparádé/szánalom közt.
Nagyon sok hölgy ismerösöm van, akik böven 30 felettiek és használnak lamouros telókat. És nem visszamaradott gyereklelku ''lányok'' elhiheted. Pl. édasanyám sem az, es képzeld, ö is egy lamour Nokiát használ. Azért mert az nöies, ez a sz@r, amiröl meg beszélunk, GICCSES. -
Emosz
tag
Számomra nem az a durva, hogy ilyeneket gyártanak,hanem az, hogy van piacuk...
Gagyi is,rózsaszín isMaga a megtestesült vicc
-
BloodRay
veterán
Durva ez a telefon.
Én inkább Bogról néztem volna meg videót, ahogy fától fáig oson a telefonnal.
Az a vicc, hogy valószínű el tudják adni ezeket is... -
Arval
csendes tag
Ahogy nézem erőst Gere rajongónak tetszik lenni
-
moma
őstag
gondolom te azért inkább hasonló szemmel nézel egy telefonra, mint pl Bog. Egyébként nem szántam én sem azért nagyon komolynak a felvetést, mert azt, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt a készülék, azt végül is tényleg mindegy ki írja le. Bár, az összbenyomásban lehet lenne különbség, mert lehet azért más készülékekre tenné a ''Tetszett'' plecsnit egy nő, mint egy férfi. Ki tudja.
-
elit_hun
őstag
hányingerem van
az érintőképernyő engem nagyon meglepett
-
Integra
titán
semmi ajánlott???
semmi tetszett??? -
Gebriel
veterán
válasz
(Kolombusz) #22 üzenetére
Igy meg a kritika elfogult.
-
Dufresne
addikt
A múltkori telók 20-30k fölött vannak, de tény hogy azoknál ez jóval előrébb van a rangsorban.
Amúgy lenne ennek is piaca itthon, tesóm is mindent megvesz ami rószaszínre hasonlít, nembeszélve ha még macska is van rajta. A színvilág és a cukimuki édibédi kinézet és menük az ilyen embereket bőven kárpótoljág azért a sok-sok hiányosságért. -
moma
őstag
Lassan ahogy egyre több ilyen lesz, lehet jól jönne már egy nőnemű tesztelő
-
Ste
addikt
a videó alatti zene önmagában is büntet, kép nélkül is
az érintőképernyő tényleg meglepő
azt hiszem sok nö őlne ezért a telóért -
macikos
addikt
A fényképező résszel kapcsolatban nem tudom, hogy mi a gond, egész tűrhető...
-
Ricardo
titán
Vannak hátrányai is a mobil tesztelésnek
'' Az egyezség megköttetett, így egy csodás rózsaszín dobozzal tértem haza, gondosan bújkálva a lépcsőházban a szomszédok elől, nehogy tojással dobáljanak meg nemi identitásom megkérdőjelezését követően''
Érdekes lehetett. Gondolom a rock kocsmákat kihagyta Bog -
EQMontoya
veterán
ez naddon beteg, szétröhögtem az agyam
a telo meg nocomment rovat.
(Kolombusz): csak nem mind1, h a megbámulás célja kiröhögés vagy elcsodálkozás
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Neeeee nna ez már durva tényleg..
-
orbano
félisten
legalább az ilyen telefonokban képesek használni a szabvány, egyszerű megoldásokat és egy-két helyen képesek végiggondolni, mit is akarhat a felhasználó egy-két funkcióval. gondolom a sok hülyeség meg az alacsony fejlesztési büdzséből ered...
-
kovy79
őstag
válasz
(Kolombusz) #5 üzenetére
Csatlakozom a véleményemmel ahhoz, h egész tűrhető a teló (tudás alapján).
Össze sem lehet vetni a múltkori kínai gagyikkal! Sokkal rosszabbra számítottam, de ez a ''Kittyzés''... -
Jégkokó
veterán
Hú hát ez nem kicsit volt sokkoló.Az érintőkijelzőnek meg egy ilyen telefonnál nem sok értelme van.Bár láttam már kisebb érintőkijelzőt is hagyományos kialakítású telefonon is.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
(Kolombusz) #5 üzenetére
Nem semmi jelenség volt, elhiheted nekem
-
(Kolombusz)
veterán
Nem azért, de ez egész jó telefon.
Sokkal rosszabbra számítottam.
Azért megnéztem volna Bogot, ahogy a HK-s telefonnal szaladgál. -
AS
félisten
Kinában minden madnem minden teloban van érintö képernyö, méghozá azért hogy könyebb legyen kinai irást bevini.
-
Flashy
veterán
az érintőképernyő meglepett
-
Jadro
veterán
A cikk szuper, a telefon siralmas. Ezen még dob egy hatalmasat ez a hellokitty tuning. Azon gondolkodom kit utálok annyira hogy esetleg vennék neki egy ilyet.
-
AS
félisten
Na most látjátok hogy gyártok mért gyártanák rózsaszín készüléket is! Mert van RÁ piac!
OKWAP vap meg egy másolo cég: Elsösorban Samsung Nokia Se telokat kevernek ösze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest