- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows CE fórum
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
13 minim van, és csak azért nem váltok, mert nem kell nagyobb. Redmi Note 12 Pro után egy élmény volt váltani.
Egész nap egy 32" monitor előtt ülök, nem érzem a késztetést, hogy telefoból is egy 200g-os batárt hordjak magammal, ami nyáron a rövidnadrág zsebében sem fér el.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Ádám16
addikt
válasz csakany2001 #16 üzenetére
Nekem pont ezért merül fel, hogy jön-e egyáltalán ez a cucc idén. Az A18 és 8GB RAM a 15-öt mindenképp kivégzi, de a 16-tól is sok vevőt fog elvenni.
Talán okosabb lépés lenne részükről, ha ők idén hagynák ezt a vonalat.Szerk.: A szeptemberi új iPhone-októl pedig konkrétan semmi újra sem számítok idén sem. Sima széria marad 60hz (jól fogy így is), a Pro széria ugyanez. Kicsi reszelés a kamerákon, minimálisan jobb üzemidő, 1-2 szoftveres extra, és újabb év kibackelve extraprofittal. Mindenki örül, csak az nem, aki a világ egyik legértékesebb cégétől bármiféle innovációt vár (én).
[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
Nehéz lesz az Apple-nek ezt úgy kiadnia, hogy ne folyásolja be a sima iPhone-ok eladásait. A 16-tól is fog elvenni az biztos, és a 15-t érdemes lenne kivezetni.(meg igazából attól visszafelé)
1 kamerával nyilván vicc kategória lenne, de én valószínűsítem ez lesz a vízválasztó a sima és az SE között. De nem is feltétlen biztos, hogy az átlag felhasználó egy kameráért 50-100 ezer Ft-os felárot fog fizetni....Ami a 17-t illeti, ott pedig szinte a sima és a Pro teljesen azonnos lenne, talán a Zoom kamera választja el ott is a 2 típust. Továbbra is elég lett volna ha az SE-t megalkotják a Mini méretében és marad a megszokott 4 iPhone ezen felül.(úgy, hogy a Pro-ra kerülhetne akár 2 zoom kamera, jobb főkamera, telemakró stb. )
Kíváncsi leszek mi lesz a stratégia.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
nozs23
addikt
Nekem is volt családban hasonló, aztán vettünk egy normálisat nagyobb kijelzővel, a tanulási idő 10 másodperc volt, pedig totális tech analfabétáról beszélünk. Sehol nem lehet már gombos telefont venni 1-2 rétegterméktől eltekintve, emiatt senki nem fog rendszert váltani.
-
.Szaki.
addikt
Ezen hírek alapján nem tudom hova tenni az új SE-t.
A régi modellnek feltehetően az volt a selling pointja az - Apple mércével - kedvező áron felül, hogy a régi házat alkalmazták, volt Touch ID és tényleg kompaktnak számított, hiszen alig volt nagyobb egy 12/13 mininél.
Jelenesetben egy ugyanakkora méretű, ugyanakkora - gondolom evidens módon 60Hz-es - kijelzővel, ugyanolyan hardveres specifikációval rendelkező készülékről jelennek meg találgatások, tehát valójában az igazi különbség a mínusz egy kamera és a Dynamic Island elhagyása lesz. Így ebben a formában nem igazán tudom mi tudna szólni mellette, hacsak nem valami pofátlanul jó árszabás, mert akkor céges telefonnak tényleg elsőosztályú lehet.
-
Várom őket .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Ádám16
addikt
Nagyon jó, hogy jönni fog ez a teló. Cégesnek jó lesz.
Már csak a mini szériát frissítse a gyártó.
Nem akarom elhinni, hogy egy 120hz-es csúcs Pro modell nem fogyna kompakt méretben.
Továbbá én még mindig rengeteg ember kezében látok 13 minit, szerintem sokan ragaszkodnak a mérethez. -
aktív tag
Ahhoz képest, hogy "?"-re végződő, illetve feltételes módban írott címmel készült hírek szólnak erről, a gyártó hivatalos bejelentése pedig nem történt meg, nagyon helyesen teszik, hogy "nem nagyon reklámozzák". Dőreség volna... lásd [kép]
"Megváltoztathatja"
"Meglepő névvel jöhet"
"...érkezhet..."______
Semmi konkrétum, így "Az Apple is kezd belebonyolódni ezekbe az elnevezésekbe." mondat sem állja meg a helyét.
-
Samsai
csendes újonc
Ahhoz képest hogy a neve iphone 16E itt ezt nem nagyon reklámozzák
-
addikt
És az most a kompakt méret
nekem is jobban bejöttek az 5,8” telók s8, s9, ix, xs, 11p
számomra a minik túl kicsik mind kijelzőben mind üzemidőben
ha telefonálni kéne akkor a régi se a legjobb méret, de már a telefonálás a legritkább amit ezen eszközökön végzekde ahogy nézem ezeksem sokkal kisebbek mint a mostaniak
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
nozs23
addikt
információk érkeztek a kompakt iPhone kapcsán
Nincs ezen semmi kompakt. Ugyanaz a méret, mint a basic iPhone/Pro már 5 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Dark Souls sorozat
- Assetto Corsa EVO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával