Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Seraf
csendes tag
Egy gyors kerdes meg
Volt itt aki kartyafuggetlen telefont vett? Ha igen, akkor hol. Mivel nem szeretnem szolgaltatonal venni, csak azt nem tudom, hogy megeri e ez? Mert ha a telo nem olyan minosegben kerul hozzam mint ha valamelyik szolgaltatonal vettem volna az gaz lenne. Csak nem akarok feleslegesen egy evig penzt kidobalni az ablakon elofizetesre ha nem muszaly.
Koszi szepen -
Lord Seraf
csendes tag
Amúgy tmobilnál mit kaptál a teló mellé?
Még nem vettem részletre telót ott, gondolom leperkálod egy év alatt a hátralévő részleteket és annyi nem? Mármint kártyás csomagot kapsz nem számlást.
Bocs ebben a előfizus témában láma vagyokVagy dominóban vettem cuccost vagy függetlenest.
[Szerkesztve] -
Lord Seraf
csendes tag
Nem vagy elfogult
A tesztet olvasva én is e felé hajlok. Egyrészt remek fogása van, nem tégla mint az n80. Az meg hogy egy kamera van nem gond, videókonferenciára alkalmas. Hát még egyenlőre pénz nincs, bejött egy kis nyaralás, arra megy most a pénz. De szeptember, október környékén beruházok egy ilyenre.
Sokan kérdezték mit tökölök ennyit a telóválasztással. Hát nem szeretném elkapkodni. Ha vettem volna azonnal egy n80 at, amit ötpercenként kellett volna frissitenem, mérges lettem volnaSzóval még kivárok, de szeretnék szerves része lenni a forumnak. Addig bújom tovább a teszteket
Seraf -
Lord Seraf
csendes tag
Hali skacok. Fórumon kicsit új vagyok, de a teló témában annyira nem, elég sok teló volt már a kezemben, sokat amit haverok ki akartak dobni megjavitottam. Szóval nem vagyok láma, de most megakadtam
Mindenképpen okostelót szeretnék venni, Nokiát természetesen. El is jutottam az e65 höz, illetve az n80hoz. /Akik szoktak telefonguruzni ismerhetnek Grumpy néven is./ Szóval nagyon sok tesztett végig néztem mind a két telórol. Youtuben is fent voltam. És nem tudok dönteni. Ami számomra fontos az a megbizhatóság, sokan mondták hogy az n80-al csa baj van, mivel sokszor kell frissitettni. Néztem is IE frissitést ami szerintem nem nagy cucc, de volt akinél ez sem oldotta meg a problémát, és kéthavonta kellett frissitettni. A kérdés hogy az e65 milyen jól kezeli az mp3 at. Mivel zenehallgatásra is használnám a telót. A Wifi mennyire megbizható? Láttam, hogy van ceruza gomb, lehet e hozzá digi ceruzát használni. Olvastam a tesztben, hogy avit nem kezelt csak 3gp-t. Gondolom ezt lehet orvosolni softok letöltésével.
Kicsit lehet hogy zavaros amit irok, de sok kérdésem vanÉs tapasztalt rókák kellenek nekem. Szóval aki tud nekem segiteni, hogy melyiket válasszam az e65 öt, vagy az n80 at azt megköszönném. Előre is köszi
Seraf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest