Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yash

senior tag

válasz Lord Seraf #290 üzenetére

Hát, telo mellé a következö dolgokat kapod a csomagban (gyárilag):
    egy tök csinos puha textil tok (szerintem tök ari, mellesleg ma leejtettem a telot, és megvédte), kapsz egy mono fülest (ez gázos, cserélni kell, volt 6230i-röl fülhallgato, de majd ez is cserés lesz CX-300ra egyszer :) ), kapsz egy fél gigás memoriakártyát (na ezen nagyon meglepödtem, igaz már előre megvettem a 2 gigás SD-t 7e-ért), egy db CD, adatkábel, töltö, meg halom papirt :) Egyébként már az sem mindegy, amit kicsomagolásnál érzel, a doboz is durván össze van rakva! Ha lehet iylet mondani, minőségien van a cucc belepakolva, minden stabil rögzités, preciz, pontos.

előfizuban vettem, 19990 ft készpénzt kellett otthagynom érte. Ehhez ezt kapom: kaméleon előfizetés, havi 2ezer, amiböl 1000 lebeszélhető. Két éves a szerződés erre. 1 évig fizetnem kell a Net50 csomagot, ami szintén havi 2000, de ez igy kicsit hibás megközelités! ugyanis, Net 50 nélkül 30+részlet a teló! Kisázmoltuk, igy 5 honapig kapom ingyen a net50-et (10ezer osztva 2000), utána kel lfizetni érte, de akkor is csak a felét (1000), emrt van vmi akcio... tehát lényegében ajándék plusz a GPRS bele, ami nem is rossz (MSN messenger telorol, überdurva, rendesen arcképpel mindennel, modnjuk rá kell tölteni a telora, alapbol nincs rajta) Böngészhetsz netet... amikor itthon vagyok akkor a wlan-on nyomulok (pl fürdökádbol :D ), amikor kimegyek a lakásba váltok GPRS-re... ütös páros! És szinte ingyen...

Meg mellé van még a havi telo törelsztő, ami 4xxx forint. Tehát kb havi 8e-re jön ki egy évig, utána lejár telo részlet meg net50 is, és marada szimpla kaméleon, ami havi 2000 (amiböl 1ezer lebeszélhetö). Tehát egy évig drága (ne feledjük, hogy sok plusszal, ami viszont ingyr van!), utána meg tök olcso, de szerintem megérte, tud anynit a telo, hogy ne az árán sajnálkozzak! Megérte.

Új hozzászólás Aktív témák