Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zso73

veterán

válasz petygrinder #309 üzenetére

Van benne számológép.
    A menü nem lassú, csak néhol.
    inbox passz.A beállításokat gyorsan tölti be. Ébresztőt nem próbáltam. De szerintem a hangerővel lehet mahinálni.
    Jó kis telefon. :C

• yash

senior tag

válasz petygrinder #315 üzenetére

Nem minden funkció ésszerű gyárilag, de itt a megoldás a tuningra:

Billentyűzár automata: Handy Keylock

Valamint még1: azt a két dolgot a címlapról, h ''mai napra nincs naptárbejegyzés'' és, hogy ''wlan scanning off'' azokat nem lehet vhogy eltüntetni, h látszódjon a háttérfotó??

Aktív készenlétről olvasgass. Amúgy menü/eszközök/beállítások/telefon/készenléti állapot/aktív készenlét beépített moduljai.

és1 uccsó: azt, h a contact nevét kimondja kétszer mikor az fölhív (ezzel félbeszakítva a csengőhangot), azt ki lehet vhogy kapcsolni???

Hasnzálati útmutató ;) Egyébként a legtöbb ilyen a MEnü/Eszközök/Beállításokban van.

és tényleg az utolsó: hogyan lehet azt beállítani, h alapból a SIM kártyára mentse az új számokat?

hát ezt most mág meg nem nézem :) de benne van a felhasználói kézikönyvben. ajánlom, hogy ess neki, mert bár vastag, pont ezért van!

• yash

senior tag

válasz petygrinder #309 üzenetére

Ez marhaság, naná, hogy van benne számológép alapból! Egyébként, érdemes rátelepíteni a Solution nevű matekprogit, mert az egyenletrendszereket is megold, megjeleniti a függvénygrafikont 2D-ben, mátrixokat stb számol... szóval jó :)

Akkumulátor használattól függ. Ha minden nap zenét hallgatsz meg videót nézel, akkor naponta kell tölteni. Ha csak levélnehezéknek használod meg néha telefonálásra, akkor jön ki a 4-5 nap.

A menüje nem lassú, legalábbis nem annyira, hogy ettől félni kelljen. Ha ügyesen rendezed el a mappákban az ikonokat, gyors marad.

Ébresztő halk: ez marhaság, egyszerűen csak megfelelő ébresztőhangot kell választani. Nekem van olyan, ami minden telefonon túltesz, az még a piásokat is felkelti, nem csak a másnaposokat :)

weihe és Lord Seraf: nézzetek el milán oldalára, ott van erről fórum: nokiae65.extra.hu

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák