Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
Nos, nagy extra eltérés nincs az alaphoz képest, csak rajta van a t-mobile-os web'n'walk pluszban meg a t-mobile menü. Hardverileg pedig van hozzá memókártya (128-as) és elöl a kijelző meg a bill. között, hátul pedig a nokia felirat és a kis kiugró vonal között van egy-egy t-mobile logo. Kb. ennyi, semmi extra.
-
törölt tag
A Symbian egy érdekes dolog, olyan, mint a Mercedes és az automata sebességváltó. A legtöbben szidják, de csak azok, akiknek még nem volt.
Az első Symbianos telefonom a 6600 volt. Azóta próbáltam más telefonokat, de a végeredmény mindig ugyanaz lett: vissza a Symbianhoz. Egyszer kipróbálod, és utána kell
Namost képzeld ez az N91-et, csak kicsi, könnyed stílusban, és lééééényegesen gyorsabban...
-
nemma
addikt
Ha engem magázol, akkor a fülhallgatóm nem két részes. Ha viszont a gyárira gondolsz, akkor a válaszom szintén nem
Igazából azt egyszer sem használtam, mert még az 5510-ből megmaradt az átalakító, így egy egyszerű kis Samsung fülest használok. HPM-70-nel szerintem simán szólna úgy, mint a W880i.
AMD Power: Mi a furcsa benne? Szerintem tök logikus, a legjobb, amit eddig próbáltam.
blueMerle: Megnyugtattál, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előre megajánlotta a Nokia a 6120-nak a klasszikus jelzőt, ami elég nagy önbizalomra vall.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest