- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Theodoric
csendes tag
A gond ezzel az hogy az előző SE telo nem így működött, ott akkor hallgatott el logikusan, amikor a gombbal "felvettem", és ezen beidegződés után merőben szokatlan volt ez, azt hittem hibás a készülék.
Nem sorscsapás.
Szokatlan.
És mint olyan, első körben célszerűnek tűnt megtudni lehet-e állítani az igényeimhez.Én viszont sose értettem az embereket akik belepofáznak az ilyesmibe, mert az nem az ő világnézetük
De mindemellett köszönöm az információkat.Annyit még hadd kérdezzek meg, hogy a telefonra való témák töltése, egyedi testreszabásáról, frissítések telepítéséről kb hányadik hozzászólásnál kezdődnek a leírások,tippek?
Nem akarom még egyszer kérni hogy vki írja le, ha már le volt, de ennyi hozzászólásból kikeresni se sok időm van... -
Theodoric
csendes tag
Sziasztok!
Bele olvastam ebbe a rengeteg hozzászólásba, de nem találtam olyat ami a problémámmal kapcsolatos lenne... vagy csak átugrottam rajta :\
A helyzet az, hogy a vadi új pannonos V8asomnál beállítottam, hogy nyitáskor ne vegye fel egyből (lévén kissé macerás\kézváltásos mind1...) hanem csak gombra. De amint kinyitom a telefont elhallgat valamiért a csengőhang és először csak néztem nagyokat hogy most akkor szakadt a vonal, vagy letette, vagy mi van, közben meg csörgött tovább csak némán. Oldalsó gombokhoz nem nyúltam közben. Ez valami beállítás? vagy mi miatt van? Elég kiábrándító...
A 12 órás új akksi töltése után meg az is gáz hogy 1 nap elteltével már 50%os a töltöttség, és szinte csak jelképesen volt használva még... De ahogy láttam azt itt is sokan szóvá tették, hogy nem ez az erőssége.
Na szval a kinyitós problémára előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest