Új hozzászólás Aktív témák
-
john33
csendes tag
Belevágtam, minden okés: bootloader+új sw+magyar nyelv feltéve, theme managerrel feltéve 4 új skin (innen a fórumról golden, blackgreybubbles/flowers,zn5).
Nagyon szépen köszönöm a segítséget dawe666,
azt hittem, bonyolultabb lesz (N95-össel simábbnak tűnik minden, a symbian picit másabb).Ha még lesz kérésem, felteszem! -
john33
csendes tag
USB-gond megoldva, Phone Tools működik
Akkor jöhet a frissítés, de mielőtt elkezdem, végigmennék rajta:
1./ az RDS Lite v3.9 felismerte a telefont,
2./ először a bootloader-t teszem ezzel fel ( az *.shx file-t),
3./ majd jöhet az sw ( a *.sbf file)
Amiket írtál, le is töltöttem, jó ez a sorrend, és majd a végén ugyanezzel a módszerrel tegyem fel a magyar nyelvű file-t is???
A magyar nyelvet honnan tölthetem le, kellene még 1 jó link, meg ha valamit rosszul irtam le, szólj, addíg úgysem vágok bele, nem akarom, hogy levélnehezék legyen a V8-asomból -
john33
csendes tag
Illetve az is még mindig a gond, hogy SEMMIT sem érzékel a V8-as és a PC az USB-n keresztül (XP,3-as szervízcsomaggal), azaz felraktam az RDS Lite v3.9-esét is, de hiába dugom össze, fel sem ismeri a készüléket, már az USB Handset driver 32_v3.7.0-t is feltettem, hátha ezt hiányolja, de nem).
A korábban írt linkek nagyrésze meg nem is működik már (pl. a rasputin oldalán levő nyelvi csomagokra utaló linkek, stb.)
Végülis mindegy, amig az USB kapcsolatot nem tudom helyrehozni (egyedül 1 dolgo működik, hogy tölti a készüléket, ha összedugom), addig semmire sem tudok jutni... -
john33
csendes tag
dawe666, nagyon szépen köszöm ezt a teljes körű segítséget:-)
Rábeszéltél, hogy frissítsem 46-osra az sw-t, ehhez csak 1 stabil sw linkje kellene, aztán neki is ugrok a dolognak.Tudsz ajánlani ilyet? -
john33
csendes tag
Sziasztok,pár hete én is boldog tulajdonosa lettem egy rose-gold V8-asnak (T-mobilos, 44es sw van rajta, használt, de 100%-os állapotú, full dobozos, az összes tartozék bontatlan volt). Régen majd' 2 évig használtam Black Razr V3-ast, szóval, ismerem a márkát (előtte Mpx200-ast is 1 évig:-D), mai napig mrgvan midkét telefonom, bedobozolva.
Nos, elolvastam az 1000 hozzászólást, mielőtt kérdeznék, mivel elakadtam. A következők a problémáim:
1,/ Motorola Phone Too.ls 5.0.7a feltéve, Motorola Driver Installer 3.4. szintén. Kiválaszom, a Default profile-t, telefonon kapcsolatok-Usb modem beállítva, gyári kábellel összedugom a telefont a PC-vel, és semmi- Phone setup nem ismeri fel: "Unsupported phone detected" hibaüzenet. A "launch live update" esetén nem talál frissítést, marad az Exit. Mi lehet a gond???2./ Theme Manager v0.1.1 elidítom, telefon összedugom PC-vel, Reconnect-- Modem device found, try to switch USBLAN mode, Majd Waiting for USBLAN devide... és itt vége, várhatok bármeddig, nem ismeri fel. Itt esetleg az a gond, hogy T-függő a készülék? Moddolni nem akarom, csak feltennék rá pár skin-t.
Nem vagyok kezdő ezekben a dolgokban, Mpx-esemen is wm5-ös megy, a V3-ara BT-n tettem fel anno java játékokat, utóbbi másfél évben pedíg N95-ösöm volt/van, annak a sw frissítése, hellocarbide (open all files), és mindent meg tudtam oldani.
Szóval, itt elakadtam, nem értem , miért, ezért is kérném a segítséget, pl. dave666 a legszakavatottabbak között van ezen a fórumon, ahogy olvastam, de bárkitől várok segítő dolgokat.Köszönöm szépen előre is!!!
Ui: van különbség a különböző színű V8-asok gyári háttérképei között? A luxury gold képeit sikerült megtalálnom, de van különbség pl. a rose gold/black/silver/ gyári háttérkéőpei között? Ha van, akkor valaki feltenné őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest