- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawe666
tag
az a jó, hogy nem tudod elrontani egyébként
első lépésnek felteszed a bootloadert, ezzel gond nem lehet, mivel kb 10 másodperc alatt a telefonodon van, nem lehet gebasz, az RSD Lite elég mindenhez
Ha az már fennvan, akkor ha el is rontod a SW-t, a bootloader az ugye a * + # kombinációval minden esetben indítható és mehet előlről.
Csak az RSD lite kell majd, és ha fennvan a BL és az SW akkor egy ugyanilyen fájl a nyelvi csomag az is ugyanúgy megy föl, keresek neked egyet. Kis türelem -
dawe666
tag
ezt az USB problémát tényleg nem értem, minden esetre csak azt tudom mondani így hirtelen, hogy próbáld meg egy másik számítógépen, hogy ott mit csinál, és semmit se tegyél fel hozzá, csak a phone toolst, hogyha ez kivitelezhető
másrészt, sem multimedia, sem storage módban sem ismeri fel a gép a telefont?
mert ha nem, akkor valami gond van valamelyik oldalon. A töltés igazából semmit sem jelent, mert az usb csatoló valamelyik 2 ere viszi át azt a +5V-ot és a 0-t amit a géptől kap, tehát ez szinte minden esetben kötelező, hogy működjön.mivel egyelőre nem tudsz SW-t frissíteni, addig elkezdtem összeszedni a dolgokat, amik sajnos rasputin oldalával együtt eltűntek.
A lehetséges firmware letöltése erről a linkről lehetséges:
SW verziók
én személy szerint ebből a listából ezt ajánlanám, ezt használom mostmár egy fél éve, semmi gondom nem volt vele, a wap és mms beállítások hiányoznak, de azt már írtam, hogy könnyen pótolható
80.46
ehhez azonban első lépésben a boot loadered kell majd frissítened erre:
A3.CF bootloader
magyar nyelvi csomag az nincs benne sajnos, mert ez egy portugál retail, de megkeresem azokat is nemsokára, és azzal már mind a telefonod mind az sms használt szótára is magyar lesz, bár én a telefon menüjét nem szeretem magyar nyelven, de ez ízlések és pofonok kérdése.Az USB problémát pedig valahogy lokalizálni kéne, mi is a hiba vele
-
dawe666
tag
húúú, akkor vágjunk is bele, a könnyebbekkel kezdeném
1) a hátterek, nos egy részük téma függő, de egyik témához sincs annyi mint a luxury-hez, mondjuk legalább ennyi jár az árértAz alap plush és alkali minden SW-n ugyanaz, a többi töltelék háttér pedig elég változó, SW függő, pl ha szolgáltatótól van, akkor az ő cuccaik is benne vannak, ha nem akkor is változhat, de egyrészt nem annyira nagy cuccok azok a hátterek, másrészt pedig DRM védettek, és nem tudok róla, h bárki is rendelkezni az ehhez szükséges DRM kulccsal, ez tehát annyit jelent, hogy ugyan megtalálhatod a telefonon a gyári háttereket valahol, de azok a jpg fájlok kódoltak lesznek, amiket nem tudsz majd megnyitni. Ezért nincsenek sehol sem fenn, a luxury fájljai valamiért nem DRM védettek, azokat én is kiszedtem valamelyik CG-ből (CG52 talán, ha kedvet kapnál egy gyári SW szétcincálásához, ehhez ha kell valahol láttam egy jó tutorialt)
nos már ez is kicsit hosszú volt bocsi :S
2) Szóóóval, gondolom a készüléked garanciális, ennek ellenére tudnám javasolni egy új firmware felrakását, lehetőleg szolgáltatófüggetlent. Ebben persze nem lesznek meg a szükséges wap és mms beállítások, de ezeket könnyen tudod pótolni akár a szolgáltatód, akár a magyar motoker honlapjáról. Egy tiszta firmwaretől független ugyan nem lesz a telefonod, de nekem szimpatikusabb mint a szolgáltatók beleturkált cuccai, na és persze első sorban frissebbek is, egyetlen szolgáltató sem forgalmazza hazánkban a készüléket 44esnél frissebb SWvel, pedig a 46os egy pár hasznos tulajdonságát előbányássza a telefonnak, nem lesz a külső kijelző V9 szinten használható, de több mint eddig. Nah, de persze egy házilag készített SW csere ugyan csak 5 perc, és problémamentes, de a garancia elméletben távozik is ezzel sajnos
3) Theme managernek szerintem létezik már sokkal frissebb kiadása is, ami lehet megoldaná a gondot, őszinte leszek, nem néztem ennek utána jó ideje, mivel egyrészt nincs szép skin a telefonra, ha sajátot akarsz az óriási pepecs munka, és nem gyárilag telepített skin mellett a JUIX platformi hibája miatt PC kapcsolat esetén a készülék lefagy
4) a Phone Toolsnak látnia kéne probléma mentesen, főleg ha USB modem módban vagy, a többiből is át kéne tudjon kapcsolni, így elsőre nem tudom mi lehet a gond, de próbáld meg, hogy egyrészt amikor összekötöd a géppel eltávolítod az eszközkezelőből az általa felismerni vélt eszközt, és megpróbálod újra felismertetni, ha nem jobb, akkor pedig próbáld meg másik USB porton a dolgot, akkor úgyszint újra megpróbálja felismerni, és ha ez se menne, próbáld ki egy másik számítógépen, de nem lenne szabad ilyet csinálnia semmilyen szolgáltató SW-je mellett sem.
Sajnos az USB kapcsolatom nekem is sokat szarakszik, bár nekem már idestova 2 éve elég aktív használat alatt van a telefon, meg is ázott a port párszor... szóval nekem már nem szokott mindig elsőre menni az USB kapcsolat a gép és telefon között, de a Te esetedben másról lehet szó
Tudom hosszú lett, de remélem segített, ha valamit kihagytam, vagy van még kérdés, esetleg tovább jutottál a problémákban, akkor ne habozz, én naponta bekukkantok azért ide
Szép estét
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest