Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Mivel mindhárom készuléket ismerem, sot per pillanat egy Shine és egy D900i van a tulajdonomban, remélem nem gond hogy válaszolok:
A Shine valóban szép, de megvannak a maga hibái: a kezelhetosége erosen a béka segge alatt, a gorgo nem eltalált, katasztrofálisan szól kihangosítva és nem valami szép képeket készít.
A D900i viszont mondhatni gyors, a BlackUI szerintem értelmes, bár vannak hibái, a telefon szépen fotóz, viszont az akksija gyengébb a Shine-énál.
A V3xx pedig a klasszikus Motorola, ennyi pénzért ajándék, az sw kozel 5 éves, kullemre nagyon szép telefon, bár a kagylókat annyira én személy szerint nem szeretem. Kihangosítva talán ez szól mindhárom kozul a legszebben, és elfogadható képeket készít.
Ha fontos a megjelenés akkor a Shine vagy V3xx-et válaszd, ha inkább a funkcionalitás akkor a D900i.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest