- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Igen az mind vékony, ami a Moto-nál már bevált.
-
footy
addikt
Üdvözlök mindenki!
A telefon valóban nem a tudásával kápráztat el minket,de aki telefonálni szeretne, annak elég. Most lehet mondani, hogy akkor egy 3210 is elég, de a Motorola telefonoknál a kulcsszó: a stílus. Mutasson nekem bárki olyan gyártót ahol ennyi formabontó megoldást alkalmaztak... Le lehet húzni egy telefont, de erre csak annyit, ha nem tetszik , akkor ne vedd meg! Vedd meg valamelyik európai(finn) vagy ázsiai gyártó ugyanúgykinéző modelljei közül az egyiket!
A belbecs valóban nem jut akkora szerephez mint a külcsíny, de a saját telefonom(Motorola v360) minden tulajdonságával ki vagyok békülve(már ez is tud BT-n keresztül nyomtatni, ugyanaz a határidőnapló van mint a fenti készülékben, stb), szerintem szép is a fekete-ezüst(vodás) fényezés és mindez most bruttó 1 980 Ft-ért az egyik nagy szolgáltatónál. A következő telefonom is Motorola lesz mint az eddigiek közül 3. A KRZR testvére: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest