- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
válasz
pixelblondie #128 üzenetére
Tudom mire gondolsz de beszélj egy olyan ismerössel aki jóba van egy telefon boltossal.Mivel amit kérdezel az illegális!!!!
-
SteveJobs
őstag
Köszönöm már nem kell segítség.A problémát meg oldottam.
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!Kaptam egy k1-et meglepően szép állapotban van.Az a gondja ,hogy kinyitod ugye a telefont az összes gomb működik de a jobb és bal felső gombja nem működik.Mi lehet az oka vagy hallott valaki ilyen hibával k1-et és tudták-e javítani?Köszi a választ.
-
pixelblondie
senior tag
Sziasztok..
Sógor szervált egy ilen telót. Jelenleg telenor függő a készülék. Van itt valaki székesfehérvár környékéről aki meg tudna etetni vele egy vodás kártyát?
előre is köszi,és várom a priviket.. -
-
-
zotyek
csendes tag
Hello!
Hogyan tudom elmenteni az sms-ket számítógépre vagy akár átküldeni másik telóra?
Üdv.. -
The_dog
csendes tag
Motorola KRZR K1-es telefonom van. Pár napja az a kínja, hogy ha lehajtom a kijelzőjét, és némi idő elteltével újra felhajtom, akkor csak a billentyűzet kezd el világítani, de a kijelző nem tér magához az alvó állapotból, csak fekete képernyő van, olykor fehér. Ha fehér képernyővel kel fel, akkor kb. fél perc elteltével magához tér a telefon, megjelenik a képernyőjén minden rendesen, és lehet használni, de ha fekete képernyő van, miután felhajtom, akkor magához se tér, ki kell kapcsolni, és újra bekapcsolni. Gondolom világos, hogy így ha hív valaki, nem tudom felvenni a telefont, mert mire használható állapotba kerül, már rég lerakták. Eddig ha felhajtottam a képernyőt, 1 másodperc alatt újraéledt a telefon. Van ötletetek, hogy mi lehet a hibája?
-
rigo88
aktív tag
üdv
kéne nekem szoftvert frissíteni. és az előző szoftvert nyomtalanul letörölni a telóról.
hogyan?
máshogy kérdezem megelőzve a "vidd szervízbe 5ért megcsinálják" válaszokata garancia lejárt. semmi köze a szolgáltatóhoz a telefonnak. új gyári szoftvert akarok rá tenni, és minden korlátozás nélkül használni azt.
fizetni nem vagyok hajlnadó semmiért, már kifizettem egyszer a telót (és 2évig a hűséges előfzietői díjjal a telefon teljes értékét)
van megoldás, vagy vegyem ki a kezem a biliből?
-
maru
aktív tag
Sziasztok!
A térerőt jelző ikon mellett megjelent három kis vonal. Az mit jelöl? A használatiban nem találtam.
-
-
zrek
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen K1-est, Pannonosat.
Tele van idióta Djuice-os képekkel meg hangokkal, amiket nem lehet letörölni.
Nincs rá mód, hogy mégis letöröljem?
(Az, hogy a memóriakártyán mappába rendezett tartalmakat egybeömlesztve mutatja, az engem is nagyon zavar, erre is jó lenne valami megoldás, firmware update vagy ilyesmi...)Köszi!
-
dunc
nagyúr
válasz
Nokia barát #108 üzenetére
Nállam lehet külön sms,és csengőhangot is állitani,és megnyít bármekkora képet.Pannonos a kicsike.
-
Nokia barát
csendes tag
Szépnek szép, csak ne keljen használni.
Érdekes egy telefon,: végtelenül primitív buta szoftvert kapott, az amúgy nagyon is igényes külső mellé. Azt imádom benne talán e legjobban, hogy megnyomok egy gombot, és fél óra mire reagál. Bekapcsolás után, az még külön idő míg a háttérkép is betölt. Külön sms, és hívás csengőhangot nem lehet állítani.
Mikor beleraktam egy memóriakártyát, amin eredetileg minden mappákra volt szedve, ez gyönyörűen összenyitotta őket. Ami kicsit nagyobb felbontású kép volt rajta mint 176x220 azt már meg sem nyitotta.
Mindezen hibák kompenzálására viszont sms íráskor befejezi a soraimat.
Sovány vigasz, de be kell érnünk ennyivel.
-
dstd
csendes tag
Sziasztok, vettem egy ilyen telefont. Az a bajom hogy mindig rajta van EDGE hálózaton, nem találtam meg hogy lehetne hogy mindig csak GSM legyen. valaki tudna segíteni?
-
Flayer
senior tag
válasz
gibi.david #104 üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt és azt szeretném megkérdezni milyen progit tegyek fel,hogy a számítógép lássa a telefont és ha csengőhangot szeretnék feltölteni a telóra akkor milyen progival csináljam! -
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #98 üzenetére
Hát, én a k850-nél nem vettem észre melegedést...
-
blueMerle:
Igaz lehet a dolog, így már érthető.Atlantis:
A V3xx (és minden 3G-/HSDPA-képes telefon) melegedése nem bug, hanem feature.Az én 3SDPA-képes PDA-m is erősen melegszik, mikor nagyobb adatmennyiséget forgalmazok GPRS-kapcsolattal, illetve mikor gyenge a 3G-/3,5G-lefedettség.
-
blueMerle
veterán
Röviden és tömören: (abszolut nem vagyok egy villany-ász, ezért így kézzel-lábbal magyarázok)
a háttérvilágításért felelös ledek sokkal kisebb áramfelvételre vannak tervezve, mint amelyet a mobil lead nekik. A túlfeszültség, amit mi zümmögésnek hallunk, ebböl adódik. Erre totálisan véletlenul jöttunk rá, mikor egy V3-asra új, utángyártott ledeket rakott a szervizes srác, melyek nem zúgtak. Ekkor néztuk meg tuzetetesebben a régieket, és derult ki a turpisság.Hogy mi áll a dolog hátterében azt csak sejteni lehet, talán a Moto irdatlan mennyiséget vásárolt fel ezekbol a ledekbol, és ezért pakolja a mai napig is a telefonjaiba. Más értelmes magyarázatot nem tudok erre.
-
-
joey04
titán
Ismerősömnek van egy ilyen telója és arra panaszkodik hogy telefonálás közben nagyon rosszul hallja a másik felet.őt jól hallják azzal nincs semmi probléma.másnál is előfordul ez?
valamint: erre (meg úgy általában a motokra) lehet témát tenni olyan egyszerűen mint a Nokiára SE-ra?vagy csak azzal a buherálós módszerrel?
-
szora
csendes tag
válasz
Viktor0610 #85 üzenetére
Najazzééé
Azért elmondom mire gondoltam. Ugy tudom, hogy a V3-ban müxik egy hütőprocesszor. Több Motóm is volt,de az egyiknél tul hangos volt a proci és igen csak rezgett a billentyüzet, ami elég idegesitő. Csak tippeltem, hogy emiatt, és akkor minden Motónál fennáll ez a hiba Ez csak egy 54 éves mobilmániás mami feltételezése, ugyhogy lécci javits ki, ha hüléket irákok.
-
-
szora
csendes tag
válasz
Viktor0610 #82 üzenetére
Most cikiztek?
-
-
szora
csendes tag
Halihó! Némi kis segitség a Motókhoz. Az üzenet prüttyögését ugy lehet megszüntetni, ha a Hivásközbeni beállitásokban is kikapcsoljuk. A csengőhang beállitásoknál nem elég, ha a ki opciót választjuk.
-
válasz
Mester1986 #77 üzenetére
1.
Gondolom, a színében...
2. Passz. A RZR gondolom, a razor szó rövidítése, vagyis borotva(penge vékony). -
Mester1986
csendes tag
Nekem lenne pár kérdésem:
1. A K1 Gold miben különbözik a sima K1-től??
2. Minek a rövidítése a KRZR?? -
ZoZa™
senior tag
Mától az egyik telefonom egy K1 Gold. Pannonfüggő, holnap viszem vissza, szoftverhibás. Időnként csak egy nagy fehér akármi van a kijelzőn, 3-4 sec gondolkodás, aztán minden rendbejön. Hát klasz kezdés egy ilyen gyönyörű telefontól..
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Viktor0610 #71 üzenetére
De, pannonos, miért? Csak annál van ez a korlát? (pontosabban nem én, hanem egy ismerősöm, az ő nevében kérdezem igazából
)
Más: zenelejátszója ismerősömnek legkisebb hangerőre állítva is túl hangos, ezen lehet valahogy segíteni? (hangerőszabályozós füllhallgató vásárlásán kívül)
-
hajnika9
csendes tag
sziasztok!
tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy k1 gold-nak.
az a kérdésem lenne hozzátok, hogy a készülék tárol-e sms-t, mert amint áttettem a sim-kártyám, kiírta, hogy sms memória megtelt. ez nekem furcsa, előtte samsung telóim voltak évekig, azok 200 sms-t tároltak. erre vonatkozóan nem is találok sehol adatot. előfordulna, hogy nem tárol???köszi a választ előre is!!!
-
-
szuzi80
tag
Sziasztok!
Van egy V3 asom, és picit zug a billentyüzete.
A K1 nek is zúg? -
Cathfaern
nagyúr
Jobb oldali soft gombot hogy lehet átállítani másra, mint a böngésző? Beállításoknál csak a bal oldalit lehet állítani.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
LALA_kiraly #65 üzenetére
olvastam a v3i topicot
-
válasz
PEtikeee18 #63 üzenetére
Próbáld a telefont ki-/bekapcsolni, hátha.
-
LALA_kiraly
őstag
Nekem egy olyan problémám lenne, h vettem egy ilyen audio adaptert: [link], de sehogy nem akar működni. A V3-as topicba írta egy gyerek, h neki se működik, mert v3i fölöttihez ajánlják. Na de ezzel se? esetleg vmi beállítás?
-
PEtikeee18
csendes tag
semmi ötlet????
-
PEtikeee18
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy mi baja lehet a telóm blutooth-ának de egyszerüen nem tudok vele fogadni söt küldeni sem! semmit, nem lát többi teló pedig bevan kapcsolvaa Találjon meg menüpont azt irja ki hogy:felfedezhetö:1 Perc
Hangezköz hozzáaása pedig: Bluetooth kapcsolat foglalt a telefon egy másik bluetooth ezközhöz csatlakozik.
Mit kéne tennem? elolvastam már minden hazsnálati utmuttot de sehol nincs benne:S számitogépen USB kábellel van összekötve a teló nem bluetootal. ha összevan(:
Köszi a válaszokért, Sziasztok!
-
-
Tigris3
csendes tag
Sziasztok!
Én igazándiból Polacheknak szeretnék üzenni, aki a Motorola K1-et tesztelte.
Én június közepe óta vagyok Moto-tulajdonos. Azt írta, hogy nem talált a dobozban magyar nyelvű leírást. Az enyémben 2 db is volt. Két különböző! Hiányolta a fülhallgatót és a CD-t is. Nekem az is volt benne. Plusz volt még benne egy 128 MB memóriakártya is.
Mindez gyárilag hozzácsomagolva.
További kellemes tesztelést. -
Angelo69
senior tag
Sziasztok.
Nem tud valaki skineket ehez a telohoz?
Elore is koszonom a segitseget! -
VD
őstag
Tudtommal K1 néven kétféle variáció van. Van az euro model K1 176X220 kijelző, külső vezérlő gombok nélkül 2 mpixeles kamerával. És van az amerikai cucc K1m 176x220 kijelző külső mp3 gombokkal, 1,3 mpixeles kamerával. Valszleg rossz kép van csak fent. Melsleg voda honlapján, a külső gomb nélküli kép ven fent,sőt itt a mobilarenán sem említik a külső gombokat...
.
-
birkast
csendes tag
hi
Lenne egy fontos kérdésem a Moto K1-el kapcsolatban. A vodafone és a többi gsm bolt által forgalmazott készülékek előlapján van zene kezelő gyors gombok. Bocs ha hülyén hangzik de nem jutott más megfogalmazásban eszembe Várom mihamarabbi válaszotok
Tamás Előre is kösszi -
followme
aktív tag
Üdv!
Valóban a Motorola K1 nem egy tipikus geek telo, inkább a stílusával hódít.
Most vettem nemrég én is egy K1-et, csak egy bajom van vele hogy nem szeretne párosodni usb-n a pc-vel. Bedugom, elkezd tölteni, de nem ismeri fel a telot a win... Bár az mp3 lejátszóm miniusbjével próbálkoztam, de elvileg ezzel is működnie kéne az adatcserének, nem? Vkinek vmi ötlet? Előre is köszi! -
ANDREAS52
csendes tag
Köszöntök mindenkit a fórumon!
Tudja-e valaki, hogy hol találok a MOTOROLA KZRZ-hez magyar nyelvcsomagot.? -
popey37
addikt
[link]
itt megtalálod.
a szekrényes készült a canon A540-el.
a másik kettő a teloval. -
popey37
addikt
válasz
Viktor0610 #47 üzenetére
küldtem emilben pár képet.de visszajött üzi, hogy tele a mailbox.
[Szerkesztve] -
-
popey37
addikt
pár napja vettem egyet:
A 2mpixeles kamera jobb képet csinál mint a canon automatán,
mp3 lejátszó 1 gb memókarival nem rossz.
ja és mellesleg lehet vele telefonálni.
ez egy telefon, nem arra való, hogy fényképeket készits vele, a kamerát mms készitéshez teszik bele álltalában a telókba. ha fényképezni akarsz minöségi képeket, ugyis kamerát veszel.De 1600x1200-as felbontást tud, és ez kinyomtatva egy 9x13-as vagy 10x15-ös képnek tökéletes.USB porton keresztül komunikál a PC-vel, kicsit gyorsabb
A menüjét teljesen testre szabhatod, meg lehet szokni, nekem ez már a 3. motom és a következö is az lesz.
nekem csak telefonálni és mp3-t hallgatni kell, arra tökéletes, jól néz ki.
elég sok cuccot adnak hozzá, amit a más gyártók nem. ezt tapasztalatból irom.
sztereó fülhallgatót nem kaptam sem a nokiához, sem a sony-e-hez.sőt adatkábelt sem.
a memokariról nem is beszélve.
A minősége meg szerintem egy 10-es skálán üti a 10-et.
az előzőm E398 volt, 2 éves, gyári mindene és hibátlanul müködik.nem hiába usában szinte csak ezt a márkát használják/ mentő, rendőrség,tűzoltóság,katonaság/
[Szerkesztve] -
KillDon
tag
Amúgy nem rég tudtam meg hogy miért ilyen drága, állítólag adnak hozzá vezeték nélküli füllhallgatót.....így már szimpatikusabb, de a 3G-t akkor is hiányolom.
-
KillDon
tag
Én is tudom hogy rengeteg ilyen van.
-
-
blueMerle
veterán
Ez kifejezetten stílustelefon, dizájntelefon vagy ha jobban tetszik olyan, ami nem neked készult, hanem azoknak az embereknek akik lexarják a tudást mert a telefont telefonálásra használják, de mégse szeretnének egy J100i-vel rohangálni mert szeretik az extravaganciát, a stílust és a minöséget.
-
KillDon
tag
Szerintem nem is annyira szép, kicsi a kijelzője és az árához képest nem okos.
-
kiscsillag19
csendes tag
sziasztok!hát nemtom...mindenkinek más a véleménye...nekem is motorolám van (V220
), amit nagyon szeretek, és még semmi baj nem volt vele...de az új KRZR K1-ben megtaláltam álmaim telóját....csak sajna nem az én pénztárcomhoz mérték az árát....
-
rOwLeY
őstag
Az én fejembe se fér bele, h egy alapvetően jól kinéző telót így elrontani h nagyon szinte semmivel nem tud többet egy v3i-nél!Ez a szint egy évvel ezelőtt még elment volna, de most...320x240 kijelző meg meg miegymás már alap dolognak kéne lennie!De még ha ez nem is egy highend csoportba tartozó teló, az áráért nagyobb tudású telók is vannak
-
Integra
titán
szép teló. gusztusos
kár a beléért, attól nem dob az ember hátast.
de a motorolát eddig is zabálta az usa piaca, elég volt a logot kékről feketére cserélni és máris nőttek az eladások. -
bolondember
MODERÁTOR
Jut eszem hejére - honnan a csudából szedi a Moto ezeket az idétlen neveket????
-
Atlantis
veterán
Nem rossz teló, de tényleg semmi innováció nincs újabban az amcsiknál. Várjuk az E2-t, az majd esetleg...
bluemerle: csak ebben a topicban kétszer előfordul, hogy 4 percen belül két hozzászólást írtál. Próbáld meg ezeket a jövőben egyben elintézni. -
-
ZR92
tag
Nem rossz.De nekem nem tetszik.
-
orbano
félisten
nem tudom, de valahogy van egy leírhatatlan megjelenése ezeknek a motorola telefonoknak. elegánsak, de olyan módon, ahogy a többi gyártó ezt nem tudja produkálni. olyan, hogy el tudom képzelni édesanyám kezében is, de ugyanakkor a barátnőmében, vagy éppen az enyémben is. se nem fiatalos, se nem kifejezetten üzleti-elegáns. csak jól néz ki. az emberek többségét pedig ez érdekli jobban, nem pedig az olyan funkciók, amiknek a nagy részéről azt sem tudják mire jó.
persze én technomán vagyok, szerintem is elavult picit, de be kell látni, attól még lehet ez egy nagyon jó telefon. a szétcsúsztatható verzió is zseniálisan néz ki szerintem... -
_seth_
veterán
Biztosan 262K a külső kijelző? Van ahol 65K-t írnak.
-
footy
addikt
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Igen az mind vékony, ami a Moto-nál már bevált.
-
-
evR
aktív tag
milyen érdekes, hogy még csak most lett kirakva a cikk, még csak most kezdtünk ''hozzászólogatni'', de máris nem a cikk igazi alanya a hsz-ek témája.. állandóan csalódunk a Moto-ban. Lehet, hogy az amcsik a kaptafát szeretik, de nekem ''europai'' emberkének ez már NAGGGGGGYON unalmas..
semmi innovatív nincs ebben a telóban. Régen sok emberkének baja volt a v3-ak alján lévő bumszlival is (antenna vagy mi a frász), nekem nem volt, de ez már tényleg csúnya..
Áhhhh! mérges vagyok a moto-ra.. A fotozás is gyenguc, fülest sem adnak hozzá, semmi új nincs benne.. Moto-ék szvsz azt hiszik, hogy ez olyan mint az autóipar.. ugyanazzal a motorral, futóművel stbstb csak épp másabb kicsit csilli-villibbbbb kasztnival el tudnak adni minden ocska foscht... -
footy
addikt
Üdvözlök mindenki!
A telefon valóban nem a tudásával kápráztat el minket,de aki telefonálni szeretne, annak elég. Most lehet mondani, hogy akkor egy 3210 is elég, de a Motorola telefonoknál a kulcsszó: a stílus. Mutasson nekem bárki olyan gyártót ahol ennyi formabontó megoldást alkalmaztak... Le lehet húzni egy telefont, de erre csak annyit, ha nem tetszik , akkor ne vedd meg! Vedd meg valamelyik európai(finn) vagy ázsiai gyártó ugyanúgykinéző modelljei közül az egyiket!
A belbecs valóban nem jut akkora szerephez mint a külcsíny, de a saját telefonom(Motorola v360) minden tulajdonságával ki vagyok békülve(már ez is tud BT-n keresztül nyomtatni, ugyanaz a határidőnapló van mint a fenti készülékben, stb), szerintem szép is a fekete-ezüst(vodás) fényezés és mindez most bruttó 1 980 Ft-ért az egyik nagy szolgáltatónál. A következő telefonom is Motorola lesz mint az eddigiek közül 3. A KRZR testvére: [link] -
-
AS
félisten
Google világ legjobb keresöje, ismeni kellne a mit tud pl a müholdas világtérképe nagyon jo. mindenki probálja ki.
Pl Europárol rázomolunk budapestre és még az autokat is látjuk, kilehet keresni a cimeket is. nagyon durva csak ámultam emnyi adat van... -
Sajnos a mobilos kamerák fényképei még mindig eléggé elmossák a részleteket. Komolyan, mintha egy nagyon élethű FPS játékból látnék screenshotokat. Ja, a hölgy az egyik képen Lara Croft utódja?
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Segítség? És ha nekem ez nem kell? Mert mással szeretek kerestetni, vagy alapból van egy kedvenc weboldalam amit szeretnék azonnal látni? Akkor miért kelljen nekem mindjárt a Google-t bámulni. Erös túlzással ez olyan mint a kommunizmus: eredetileg segíteni jöttek, aztán......
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
A Google menüpont elindítja a browsert és meglepő módon a Google oldalára dob.
-
A kijelzőn valóban csodálkozom. Meg voltam róla győződve, h. 320x240-es lesz.
Vicces, h. ez már a ki tudja, hanyadik V3-klón szinte semmi változtatással.
A Google menüpontra pedig kíváncsi lettem volna... -
AS
félisten
Hát nem tudok mit mondani erre.. 0 fejlödés.
mig a nokia és samsung minden megujit meg fejleszt adig moto semit sem csinál..
Ráadásul vastagabb lett mint a v3.. szoval lol.
Samsung D830 fényévekel jobb mint ez 10000* jobb kijelzöje van vékonyabb okosabb tartosabb olcsobb hát enyit eröl..
Aki meg ilyet akkar az vegye.. -
blueMerle
veterán
Hadd reagáljak pár dologra:
a gyári csomagba meg kell próbálni visszagyömöszölni azt a rengeteg tartozékot, amit korábban egy gép oda hajszálpontosan beszuszmákolt.
Bármilyen hihetetlen is, de a gyári csomagot emberek készítik el, és gyömöszölik bele a cuccokat. Én már csak tudom
A telefon egyébként hatalmas csalódás:
- belsö 20MB memória nagyon karcsú -tudom ott a memkari slot, de akkoris lehettek volna bökezübbek
- fotók kicsit mintha be lennének égve
- a kijelzö 176x220 képpont - hol itt az a bizonyos hatalmas elörelépés?
- a menü maradt ugyanolyan ***r mint volt, söt, ha lehet még jobban sikerült elbarmolni
Most komolyan, erre vártunk? -
Bodz
nagyúr
A kutya nagyon aranyos.
-
AMD Power
titán
Szép a színe. Ezen kívűl pedig csak egy Motorola!
-
bolondember
MODERÁTOR
Jaja, vasalt v3..
Négyes oldal: ''Az Üüzenetkezelésnél sincs''
Ész szintén azon az oldalon: ''e-mail ügyfél'' a képen, hát azon lehidaltam - eddig nem annyira voltak félrefordítások a Motokban - vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest