- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KTTech
veterán
Az "auto" gomb mindössze annyit tud, hogy a frekvenciákat behúzza... nem csodatevő. A monitorok csak és kizárólag natív felbontáson adnak normális képet, minden ami alatta van, csak interpoláció, és a minősége attól függ, hogy épp milyen jó az interpoláló algoritmus.
(Ráadásul a példádban szereplő 5:4-es monitoron egy 4:3-as kép csak és kizárólag torzítottan jelenhet meg, innen kezdve felesleges bármilyen minőségről beszélni).
-
ATM_automata
őstag
Akkor az még nem HD képarányú noti, hanem 16:10-es (ha jól tudom), valami régebbi darab. Szerintem kezd el megszokni, vagy szemcsi csere, mert az összes többi felbontáson torz lesz a kép, ha nem a natívon használod....legalább is eddig én még nem láttam olyat, amikor más lett volna a helyzet.
1280*800 az ami még ennek a képaránynak fele meg és nagyobb képet ad, mint az 1440*900.
-
ATM_automata
őstag
A notiknak/lapmonitoroknak (ne kövezzetek meg a kifejezésért) van egy Nativ felbontása. Ezen az egy felbontáson lesz normális a képed, ha nem erre van beállítva akkor életlen, torz képed lesz. Ez nem úgy működik, hogy túl kicsik az ikonok meg a betűk, átállítom és akkor azon a felbontáson is jó lesz a kép
A noti leírásában benne lesz, mondjuk a gyártói oldalon, hogy milyen felbontású a kijelzője, arra kell beállítani a Windows képernyő beállításainál, vagy a VGA kártya driverében. Ha új a noti 15,6"-os kijelzővel, akkor nagy eséllyel 1366 x 768-as felbontást kell beállítanod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest