Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Az RGB gainen kívül mást real time kalibrálni mivel tudnék egy ColorMunki Display segítségével?
Adott az alábbi három monitor:
- Gigabyte M28U
- LG 27UP650-W
- Dell AW2521HFLAEbből az LG-t és a Dell-t gyönyörűen össze tudtam lőni csak RGB gaint kalibrálva.
A Gigabyte-ot viszont hiába kalibráltam be ugyanúgy, egy sárgás tónus ül az egész képen a másik két monitorhoz viszonyítva.
Amit még enged állítani a Gigabyte:
- R-G-B Saturation & Hue
- C-M-Y Saturation & HueEzeket viszont soha nem kalibráltam még. A DisplayCal-t használom, de ott Gainen kívül mást nem tudok real time figyelni. HCFR-t is ismerem még, de ott is csak a Gaint sikerült real time kalibrálnom, mást nem.
HCFR jó lehet a Sat & Hue real time kalibrálásra valahogy, vagy más progi kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Rendhagyó tesztünkben egyik, teszteléshez használt készülékünket és annak kistestvérét mutatjuk be: a GretagMacbeth monitorkalibrálóit.
- Dell SE2416H Monitor eladó
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- SAMSUNG KÜLTÉRI SMART MONITOR ! LH55OMB 140CM 4K SMART AKCIÓ!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Fujitsu P27-8 TE PRO monitor fehér színben 2K/QHD IPS - képen van egy hajszálkarc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest