- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #144 üzenetére
Küldtem pü.-t is.
-
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #133 üzenetére
Állítólag ez is lehetséges.
-
Country48
csendes tag
válasz
joasztalos #139 üzenetére
Sajnálom, hogy nem volt hihető, pedig sajnos tényleg ez az igazság az Igot ugy kaptam egy kollegámtól neki ilyen GPS-e van, és kisegített. Azért köszönöm a segítséged.
-
parandroid
félisten
válasz
joasztalos #135 üzenetére
Na most a trükk az, hogy a gép meghekkelése, a szoftver bármilyen módosítása illegális. Ugyanígy törvénybe ütköző olyan térképfájlok használata, amihez nem rendelkezel licensszel. Mindez természetesen lehetséges, azonban ezen fórum alapelvei alapján ebben a témában a fórum alapelveinek megfelelően nem beszélünk róla, és semmilyen módon nem nyújtunk ehhez segítséget.
p
-
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #129 üzenetére
Úgy látom nagyon benne vagy a bütykölésben: iGO-t nem próbáltál még feltenni?
-
parandroid
félisten
válasz
joasztalos #125 üzenetére
Az iGO 2008 térképe már nem vagyok benne biztos, hogy kompatibilis a korábbi iGo verziókkal, de ki tudja. Gyanítom, hogy a MioMap 3.3-ból maradt benne ez a térkép.
Windows Mobile-t nem tudsz feltenni a Mio C250-re (de gyakorlatilag egyetlen Mio PNA-ra sem), mert ezek nem WM, hanem Windows CE alapúak. Ráadásul ennek a konkrét típusnak a hekkeléséről se nagyon lehet olvasni külföldi fórumokon sem, a C520-C720-at szépen törögetik szanaszét. Persze ez a megoldás nem egy életbiztosítás a működés biztonsága szempontjából.
A SpeedCam-eket nem lehet, hogy megintcsak azért nem ismeri, mert a 3.2-es verzióban még nincsenek benne?
p
-
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #123 üzenetére
Várjuk a fejleményeket.
-
parandroid
félisten
válasz
joasztalos #118 üzenetére
Ahogy korábban is leírtam: a MioMap 3.2 az iGo 2006-ra, a MioMap 3.3 az iGo 2006 Plusra épül. Néhány alap szoftverfrissítésben különböznek, sok különbség a gyakorlatban nincs köztük. a térképfájl más kérdés, az elvileg külön is frissül, szoftververziótól függetlenül.
Az megint másik témakör, hogy ha a Mio elcseszett supportján múlna, akkor a C250 tulajok soha nem hazsnálhatnának 2006-os verziónál frissebb MO térképet, ugyanis azóta nincs frissített verzió náluk. Ezt jelzi a térképverzióban a 06-tal kezdődő számsor. A 071204-es (2007.12.04-i verzió) a pillanatnyilag legfrissebb MO térkép, ezt valószínűleg egy hackelt MioMap 3.3-mal együtt találtad valahol, mert hivatalosan ezt a frissítést sem adta ki a Mio.
p
-
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #118 üzenetére
Hát irgum-burgum, azt hittem a térkép egyforma, csak a szolgáltatás más.
-
canniball
nagyúr
válasz
joasztalos #115 üzenetére
"...3.3as szoftverből elloptam a magyar térképet..."
Miért? Az más, mint ami a 3.2-ben van? -
Country48
csendes tag
válasz
joasztalos #115 üzenetére
Az lemaradt az előbb, hogy előzőleg felraktam a v3.3-at. Viszont így is működik, csak minden beállítást elfelejt. Van remény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest