Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
winhate
őstag
Köszi az infokat c250 -en jól müxik. (8.3.5.183522 (Mar 16 2011) Multires)
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a benzinkutak a saját logójukkal jelenjenek meg a térképen és ne egy általános egyforma narancssárga ikonnal?
Egy másik kérdés, a Transfer_Mio_C250 elindítom és nem világít sárgán a Flash ikon és így nem látok bele a lelkivilágába a kütyünek. Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm.
-
Angel2014
addikt
válasz
Angel2014 #554 üzenetére
Valaki nem tudna segíteni, hogy véletlen letöröltem a my flash teljes mappa tartalmát a mio c250 -es készülékemről , a készüléken a miomap ikon nem aktív, hogy hogy tudnám vissza rakni a windows alapú gyári softvert ami a legújabb persze.
Igot sikerült feltenni de inkább maradnék a memória és a gps esés miatt a gyárinál .
-
Angel2014
addikt
Sziasztok ezt csak XP-én lehet megcsinálni? Ha win 8 am van akkor nem?
-
Hequila
őstag
Közérdekű.
A mai napon került a kezembe eme nagyszerű készülék frissítés céljából.
Pár óra guglizás után lettem vele kész. Hogy más ne járjon így, egy kis segédlet:
ITT egy nagyon jó leírás, hogy miként kell "újabb navigációs rendszert" felrakni. Csak a B ponthoz kapcsolódó segítséget nyújtok, mert az a legésszerűbb.
Innen le tudjátok tölteni a szükséges programokat (Mio Transfer Hack, miomap.exe , miomap.scp , miomap.exe.id ). -
zgyorik
tag
Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni egy MIO C250-es navigációban.Nem akar beszélgetni a gépemmel itthon.Se win7-el se Xp módban.Valami ötletet tudnátok adni nekem esetleg linkeket amiről el tudnám érni a belső memóriáját és zenéket szeretnék rárakni de a kártyát se ismeroi fel sajna.A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
-
karesz86
tag
hruodnand megoldotta a problémámat köszönöm neki
szóval a többieknek csak annyit hogy tárgytalan!
-
karesz86
tag
írjatok privát ba és megegyezünk csörgess meg és vissza hívlak 06305867300
-
karesz86
tag
sziasztok nekem lenne egy mio c250 em ha van itt hozzá értő aki le frissítené nekem IGO8 vagy valami mostani programot ami jól futna rajta kifizetem
-
funyiroember
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni! Nem ismeri fel az xp a MIO c220-at! Aki tud segítsen, nem leszek hálátlan!
Friss térképet tennék rá, de elakadtam... -
daredar562
tag
sziasztok, szeretnék segítséget kérni, ismerősöm adott egy c250 gps-t , hogy frissítsem le, de még soha nem frissítettem le gps-t és nem tudom hogy mit hogy kell nézni hozzá, op rendszerem win 8.1 64bit, nemtudom hogy ez számít e
Válaszokat előre is köszönöm ! -
ted_mosby
senior tag
lehet bepróbálok én is egyet
-
smog86
senior tag
válasz
shadowroom #541 üzenetére
-
smog86
senior tag
válasz
shadowroom #541 üzenetére
Majd felteszem azt is data.hu-ra valamelyik nap és belinkelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hatékony céleszköz apró finomságokkal.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 1év garanciával
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Wanbo DaVinci 1 Pro Android 11 Full HD (4K képes) LED-projektor. Google Chromecast-al! 600 ANSI!
- Új PS5 DualSense Controller 2 év Sony garanciával!
- Corsair Vengeance DDR3 4Gb (2x2Gb) 1600MHz ram
- ÚJ BONTATLAN HONOR 90 LITE Dual Black 256GB/8GB FÜGGETLEN DOBOZOS 1 ÉV GYÁRTÓI GARANCIÁS eladó..
- Playstation 5 Slim Lemezes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest