- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazo
tag
Sziasztok,
Szerintetek milyen gyakran frissül az adatbázis - ha frissül egyáltalán...
Vásároltam egy idei Samsung OLED-et és nincs az adatbázisban ...
Köszönöm.
Z -
sazo
tag
válasz
Játékos #1982 üzenetére
Szia,
Én használok. Tökéletesen elvagyok az activity-kel. Szerintem csinálj egy TV On/Off activity-t és tudod kezelni önállóan a TV-t. Próbáltam az Alexát, emlékeim szerint az is így működött. Érdekes, hogy a hálószobában egy Androidos Sony TV van, bekapcsolni be tudom, ha parancsot adok ki elhallgat, de kikapcsolni már nem tudom. Agyrém.
Üdv,
Z
-
sazo
tag
Sziasztok!
Frissült a Harmony Android alkalmazás és ha belépek, akkor elkezdi frissíteni az accountot és a frissítés megáll 25 %-nál és nem megy tovább ...
Tapasztalt valaki ilyet?
Üdv,
Z
-
sazo
tag
Sziasztok!
Mi lehet a megoldás?
Yamaha RX-V681-es erősítő és Harmony Elite kombó esetében, hiába van az Activityben beállítva a kimenetek (HDMI 1-4) közötti váltás, csak felvillan az Activityben beállított helyes kimenet és minden marad a régiben. Ha nincs a HDMI-k között váltás akkor minden jó. A TV nézés és az Apple TV közötti váltás rendben működik, de például az Apple TV-ről az Xbox-ra történő váltás esetén az erősítő marad az Apple TV HDMI csatlakozóján.Köszönettel:
Z
-
sazo
tag
Ismét megoldandó problémám van.
Hogyan kapcsoljak ki a Touch-csal egy Androidos (Zidoo X9S) médialejátszót. A gondot az okozza, hogy kikapcsoláskor még egy újabb ablak ugrik fel, Power Off, Reboot, Sleep opciókkal és a Power Off leokézásával kapcsol ki a rendszer.
Köszönettel:
Z
-
sazo
tag
A Harmony Menu gombja van úgy beállítva, hogy rövid nyomásra Menü, hosszú nyomásra Home, de ha tovább nyomom, nincs semmi. Attól félek, hogy nincs dedikált gomb a Pana távirányítón, így beállítani sem tudom a Harmonyra. Ugyanúgy szenvedek a 3Dvel is, annak sincs dedikált gombja, csak a TV menüből érhető el.
Üdv:
Z
-
sazo
tag
Sziasztok!
A Panasonic tévémen a Home gomb hosszú nyomására előjön az Info Frame keret. Dedikált gomb a távirányítón nincs/nem találok. Hogyan használhatom ezt a Harmony Touchon?
Köszönettel:
Z
-
sazo
tag
Harmony 700-asom felett kezd eljárni az idő, egyre "nehezebben" működnek a gombok. A kényelemről nem szeretnék lemondani, melyik az a Harmony termék ami szerintetek ár/érték arányban a legjobb ma?
Köszönettel:
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest