- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
Companion-on is gondolkodtam, csak kijelző nélkül hogy tudsz pl. olyat csinálni, hogy TV-nézés közben az erősítőn Surround-ot változtatsz (Logic7-re, Neo6-ra ilyesmi)?
Tudsz persze, hiszen a gombokhoz tetszőlegesen tudsz, egy az aktivitásban résztvevő eszközök parancsai közül bármelyiket rendelni. A "szépséghiba" az, a fix gombok nem tartalmaznak értelemszerűen eszközspecifikus feliratú változatokat, így én a színes gombokat szoktam előszeretettel ilyesmire programozni. A számokat se nagyon használja az ember, és akár azokból is lehet "beáldozni", de nekem a színes gombok, meg pl. a guide amire akartam elég volt bőven. -
captainnemo
aktív tag
Én nézegetem az alábbit, ami lehet esetleg a jövőben egy "replacement", ha a logitech nem működik már.
-
captainnemo
aktív tag
-
captainnemo
aktív tag
válasz
tobias40 #2024 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Az adott távnak vannak gomb "parancsai", amit az nvidia érzékel/értelmez, CEC esetén elég keveset vesz át, de pl. nálam egy külső bluetooth távezérlő eszközként látja a harmony-t, így annak gyakorlatilag minden gombjához kiadott "jelét" érzékeli.
-
captainnemo
aktív tag
válasz
tobias40 #2020 üzenetére
Ez nem hub base control, nem tud "csak" infra parancsokat közvetíteni, és a nvidia shield tv pro 2019 csak buetooth-on keresztül vezérelhető, emiatt vettem hub based harmony megoldást (harmony companion amit vettem). A logitech kivonul kompletten a harmony megoldások mögül, úgyhogy a fene tudja meddig lesz support. Léteznek alternatívák, keresgéltem is a neten és az alábbi amúgy nem drága alternatívát találtam, de nem tudom mennyire működik jól. A harmony nekem amúgy nagyon bevált.
https://www.universalremotereviews.com/sofabaton-vs-harmony/
Azt is megteheted amit mások, hogy CEC-en keresztül vezérled a shieldet, feltéve ha a kapcsolódó eszközök tudják.
Én a legegyszerűbben a kodi-hoz, a táv adott gombjaihoz kodi parancsokat az alábbi pluginnal adtam hozzá.
-
captainnemo
aktív tag
Én is egy éve vettem a harmony hub rendszert leváltva a régi harmony technológiát, erre meg megszűnik a support.
Remélni lehet csak a készülék adatbázis pár évig még updatelve lesz. Nézegettem alternatívát és a sevenhugs talán egy lehetséges, de sokkal drágább megoldás, és nekem annyire be sem jön a teljes érintőképernyő.
-
captainnemo
aktív tag
Sziasztok, régi logitech harmony one használó vagyok, de úgy érzem eljött az ideje váltsak a hub irányba, mert már most is van olyan eszközöm ami bluetooth-os, és egyre több eszlöz hagyja el az infravörös portot. Nézegettem a lehetőségeket, és a hubot két távval is meg lehet vásárolni, de nekem elég lenne az is amit a companionhoz adnak.
Az alábbi termékre gondoltam.
https://www.konzolstudio.hu/tablet/8287-logitech-harmony-companion-remote-control-hub-915-000240
Továbbá, ha jól gondolom a hubot érdemes valahogy a készülékekkel szemben lehelyezni valahová, bár a youtube videókon mindig a készülékek állványára volt téve. Nekem fura tekintettel arra, az infra jelet amit küld érzékelni tudják, ahhoz inkább szembe kéne lennie velük. Láttam van rá csatlakoztatható érzékelő is amivel azt el lehet vinni, de gondolom az vezetékes, így nem tűnik praktikusnak az, szemben van a hub a készülékállványon, és onnan kígyózik a kábel hátra az érzékelőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest