Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"Szerintem itt senki sem azért használ logitechet, mert ez a legjobb, hanem mert ez van, kb."
Ahogy mondod. Én pl. azért vettem a Harmony 600-at mert nem volt alternatívája és maradéktalanul elégedett vagyok vele. Épp nemrég gondoltam rá hogy veszek még egyet (ha nem is pont 600-t, de hasonló elven működő eszközt), viszont szomorúan tapasztaltam hogy esélytelen mivel nincs a piacon, most már értem miért. Okos eszközös alkalmazással ugyan tudnám helyettesíteni, de annak sokkal kényelmetlenebb a használata. Egy pótolhatatlan termék tűnik el a süllyesztőben.
-
törölt tag
Sajnos a HUB alapú távok folyton az adatbázishoz nyúlnak, és új eszközöket szerintem már most úgy lehet csak fölvinni, ha egy korábbi, adatbázisban szerelpőnek azonosak a parancsai. Nem adok neki egy évet, valójában hat hónapot se igen, hogy a backendet lekapcsolják és a távirányítók használhatatlanná váljanak.
Lehet, hogy nem lesz igazam, de a tapasztalatom szerint fájdalommentesebb, ha ez ember előbb száll ki az ilyenekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest