- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1172 üzenetére
Nem úgy tölt, mint a telefonok, tehát nem fogod látni a képernyőn a töltöttséget. Animáció vagy skin cseréjekor is hasonlóan viselkedik a kijelző, mintha hibás lenne, de valójában nem az. A pulzálás is normális jelenség, a 600-as is piulzál csak az másképp itt látod az órán is.
Szerintem itt mindegy, hogy milyen a csatlakozója, régebbi modell (555-ös is mini usb-s), mint pl. a 600-as viszont annál sokkal többet tud ill. 2012-ben is gyártották, ha nem tévedek, az enyém talán 2012-es. Szerintem tetszeni fog, jó kis táv. Kiváncsi leszek az új akkura. -
blakey
titán
Ami esetleg a MyHarmony app felé billenti a mérleget, hogy az "Activities" kijelzőjén is beállítható, hogy mely gombok legyenek jelen.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1167 üzenetére
A gond az, hogy a kettő együtt lenne ideális, pl. a Myharmony app-pal lehet kedvenceket kirakni a kijelzőre, a Remote software-rel meg programozható a kijelző. Kinek mi fontos, nekem mindkettőre fel van programozva ill. az 555-ös másik account alatt üzemel.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1165 üzenetére
A kijelzőn lesznek színmegjejőléssel Red, Green, Yellow, Blue), fizikai gombok ezekből nincsenek, max programozol rgy-kettőt.
Én is 600-asról váltottam, méretben ua, akkuidő kevesebb, használhatóság nagyon jó. Összeségében szeretem és amikor látom, hogy kb 25% körül van akkor már megy is a töltőre.
MyHarmony app-al egyszerübb a programozás viszont a Harmony Remote Softwarerel meg programozható a kijelző, hány másodpercig legyen aktív, 12 vagy 24 időformátum, milyen "skin" legyen, stb. MyHarmonynál ilyet nem találtam, egyáltalán van ilyen lehetőség? -
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1162 üzenetére
Milyen színes gombokra gondolsz? Kedvenc csatornákra? Melyik progit használod?
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1159 üzenetére
ebayről vettem, utángyártott és 3,5e volt, Franciaországból jön, szerintem holnap vagy holnapután itt lesz.
-
blakey
titán
válasz
Mezga Aladár #1157 üzenetére
Mi nálad a normál használat? Nyomkodástól, használattól függ, de pl. nyomsz egy aktivítást, kiválasztod a filmet, elindítod, esetleg átkapcsolsz egy másik aktivításra majd kikapcsolod és ez kb. a mindennapos rutin akkor olyan 3 - 4 napot bír, bár ezt még nem tudom teljes bizonyossággal állítani mivel 1 hete van nálam egy harmony one+ és lehet, hogy az akkuja sem százas, viszont 1-2 napon belül érkezik egy új, meglátom azzal mit produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest