Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• anulu

félisten

válasz rudi #55 üzenetére

sajnos a PSU-khoz igazándiból nem értek, így pusztán a tapasztalataimat tudom leírni.

úgy állapítottam meg, hogy az az átalakító, aminek az egyik vége a GTX PCI-E tápcsatijába meg, a másik végébe meg két darab molex, onnan csak az 5V-nak van tovább madzagja :) a 12V-ot nem vezeti tovább. :)

sajnos pontos adataim nincsenek, de érdekelne, h full terhelésen mennyit eszik kb a következő cucc (pontosan leírom, előre is sry, nem lesz rövid :B):

- ASUS A8N-SLI Basic
    - AMD S939A64 3000+ @ 9x280
    - 2x512 DDR400 Infineon
    - Zalman 7kAlCu
    - Silicon Image 0680 ATA-RAID kártya
    - 10/100 Realtek LAN
    - 3x Thermaltake 30cm fénycső
    - 4x Spire BlueBreeze házventi
    - CoolerMaster Aerogate II szabályzópanel
    - ASUS 6in1 Card Reader
    - USB-s cuccok (jópár, de ezek minimálisat esznek)

- Hitachi GD-2500 DVD-ROM
    - Pioneer DVR-105 DVD-RW
    - 2x Seagate 120GB PATA
    - 1x Samsung 80GB SATA
    - 1x Samsung 160GB SATA
    - 1x Samsung 200GB SATA
    - 1x ViPower PATA Rack (ebben van az egyik Seagate, mindíg be van kapcsolva)

sacc/kb ennyi.

direkt nem írtam VGA-t a listába. 6600GT-vel tökéletes, GTX-el is minden full stabilan ment, csak és kizárólag DVD-t nem tudtam írni. az RW bőven 2+ éves, eddig (a GTX-es malőrt leszámítva) csak akkor rontott CD/DVD-t, ha én keffentettem el valamit, illetve áramszünet volt. az utóbbi jóideje kizárva, mert egy 800-as Blazer UPS mögött csücsül a gépem és a monitor is.

szerinted van reális esélye annak, hogy nem bírta el, vagy valami más gond lehetett, illetve mit értesz az alatt, hogy ''kezd kiszáradni''?

[Szerkesztve]

• anulu

félisten

válasz stol #49 üzenetére

ez OK, tisztában vagyok vele, h async terheli a tápot. az érdekessége csupán annyi, hogy a GTX-be a molex tápcsati átalakító csak és kizárólag az 5V-ot ette, de azt 2 ágról. ha a 12-t szürcsölte volna, akkor nem lettem volna meglepődve.

• anulu

félisten

válasz rudi #44 üzenetére

400W feletti rémálomra reakció. 2,5éves Chieftec 420W HPC420-102 táp (18A @ +12V ág) figyel a gépemben. 5HDD (3SATA, 2PATA), 2ODD, GTX, 3fénycső, 4házventi, és a DVD írást (Pio 105) nem bírta el úgy sem, hogy csak a Nero futott. random dobálta a communication failure-ket. 100%-ra veszem, h a táp volt a ludas a dologban, mert visszakerült egy 6600GT a GTX helyére, és azóta hibátlanul megy.

Új hozzászólás Aktív témák