- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
egen, azért ez elgondolkodtató...
más: tudjátok, mivel lehet még kimérni azt, hogy megfelelő-e a gépbenm a táp teljesítménye? józan ésszel.
nekem az a kalibrálós weblap állította, hogy a konfigomnak kevés a 450-es táp, minimum 513w-osat vegyek, ami egy vicc. onnan tudom, hogy a tápom hideg levegőt fúj ki (CM RealPower 450). Nézzétek meg a configot, és tegyetek még hozzá pár eszközt, ramot, optikai egységet, stb... No ezt vitte egy 300-as mercury (übernoname) táp. Persze szünetmentes van. A 225-ös kicsi volt, mert az forró levegőt fújt ki, a codegen már annyira nem. Bírta. Utána gondoltam, hogy most megint 5 évig nem akarok tápot venni, így lett a 450-es CM. A tápot szerintem mindig 1,3-szeresen túl kell méretezni, de többel nem érdemes. Ugyanis nem lesz soha egyszerre cpu load, plusz minden vinyó megy plusz minden optikai meghajtó olvas plusz a vga is csúcson jár eset...
Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest