- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
új
lol elnéztem nagyon tényleg 2004 március végi játék
amúgy nem azt mondtam hogy első hanem az első igazi, szerintem elég sok dx9es dolgot tudott ráadásul akkoriban a grafikája nagyon megleőzte a korát, igaz ma már 1.33-as verzióban kicsit jobb a grafika, de a 2004es sem volt semmi, szerintem szebb a hl2nél, de ott a történet és a játékmenet sokkal jobb, azért is lett GoTY
ráadásul a Crytek első gameja volt -
LSL1337
őstag
válasz
JamesHolden #104 üzenetére
Jamesholden, ismerős név
a videó az yo, codban nem megy össze a célkereszt, de ott is ugyan ez van csak a célkereszt nem megy össze ennyire -
LSL1337
őstag
én nem mondtam hogy jelentősen gyorsabb lesz, de ha az az effekt csak dx10es karin lesz elérhető tehát ha lesz 8600GT, amit lehet hogy egy húzott 7900GT majd beér, lehet hogy a 8600 kicsit drágább is lesz, de ha az tudja azt az effektet, akkor én benevezek majd egy olyanra
amúgy remélem a 8as szériánál már alap lesz az 512 VGA RAM, végülis az következne logikusan, 7800-nál ultiamte volt az 512, 7900nál alap és a 7950en ultimate az 1024 akkor a 8600on már alap az 512
ha minden jól megy akkor akár már ősz végén is kijöhetnek a dx10es karik, de megvenni semmi értelme január elött a crysis az első dx10es game csak akkor jön, addigra kicsit mérséklődik az ár, remélhetőleg
az 5xxx-es szériánál a dx9 debütnél nem volt megjelenés környékén dx9képességeit nagyban kihasználó game első igazi dx9es fecske a farcry volt 2003 tavasz-nyár
de a dx10nek már van húnév és az előzetes videók is megnyugtatóak, játékmenet is fincsinek ígérkezik, ubisoft+crytek is jól hangzik szóvalráadásul (elméletileg
) jelenleg csak egy platformra fejlesztik, ami még jóttehet az optimalizácónak
amúgy lehet hülye kérdés de ha nincs dx10es kari akkor mien karin tesztelik a gamet és csinálják az in-game videókat? ennyire nem értek a game fejlesztéshez -
LSL1337
őstag
loool, szerinted véletlenül írták ilyenre a motort?
és erre vki rájött véletlelnül h beírta a consoleba \com_maxfps 125 és pont nagyobbat ugrott? nocomment
természetesen direkt iylen ráadásul q3ba rocketjumpal magadalá lősz mégnagyobbat ugrasz stb, csak ez nem illeszkedett a ww2-es témábabár a gránátok segíthetnek kicsit de óvatosan kell velük bánni...
-
LSL1337
őstag
válasz
Gergo_pet #88 üzenetére
gergo_pet kicsit elfogult c2-s vagy már bocsi
én persze kicsit AMD-s de ha vki a 939es systemét upgrade-eli pl egy 4200+-al amit kicsit túlhajt ez ki fog hajtani egy közepes dx10-es karit
ha az embereknek az a célja hogy a játék több fps-el fusson, akkor célszerűbb a vga-ba ölni a pénzt nem a drága c2 lapba és prociba, mert ugye előjöttek a vga-limitek, ha 16x-os élsimítással is megvan a 30 fps-em akkor biztos hogy nem fogom levenni 8x-osra, leglaábbis én, mert a 30 az bőven játszaható
2év múlva ha lesz elterjedt egy olyan kari aminek a kihajtásához kell majd egy core2, egy 7600GThez elég egy 3200+ egy 7900ashoz egy 3800+ vagy egy x2
aki pedig 7900GT felett vásáról nála már nem igazán érdemes az anyagi korlátokról beszélnünk
szerintem is most a 7900Gt tulajok sokat buknak majd mivel nagyon sok van belőle és gyakorlatilag dx10es gamek messze nem úgy néznek ki mint dx9ben, lsd. farcry dx 8on
nyilván neked kellenek más programok is te nem csak játszasz a gépeden is
előrevásárlás:
nos igen de emnnyivel mert ha c2-t veszel hogy a jövőbeni kariakt kihajtsd?
2 év múlva lesz normális áron olyan VGA
szóval annyira előtekinteni pénzkidobás
nálad indokolható a c2 ha videótömörítés stb
de gamer-eknek abszolút nem
Szerintem... -
LSL1337
őstag
pontosan cod1 és q3 veteránoknak alap a maxfps 125 vagy maxfps 333
az nem számít hogy mit látsz az számít hogy annyi FPS-ed van így nagyobbat tudsz ugrani (így vannak kitalálva a pályák csomo helyre csak 125 vagy 333 fps-el lehet felugrani, de úgy is sok idő, tehát egy tétmeccsen nincs rá idő, de van egy kettő hasznos is (cod1-2-ről beszélek) ráadásul a fegyverek se szürnak annyira, nézzetek meg pár codos fregmoviet ppsh-val harboron nem szerencse hanem mert megvanneki a 333 fps így nem szór annyira
mielött bárki hülyének nézne ez a q3 motornál tényleg így van
amúgy cod1-cod2 érdekes de ha leveszem a felbontást 1024-ről 640re az FPS szám max 5-6-al növekszik (nálam a tuningotl 3500+-on feat. 6800GS) -
LSL1337
őstag
válasz
ballington #29 üzenetére
szerintem a 30 fps az nem akadozik
de az a 30 az végig stabil volt -
LSL1337
őstag
válasz
ballington #21 üzenetére
én ahol tok 1280ba tolom élsimítással hdr-el pl hl2 episode1
tuningolt 6800GSel és tuningolt 3500+-al 30 fps megvolt 1280 max minden
amúgy meg conroe gyakorlatban
s939es x2 még mindig odab@sz 90nm-en
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest