- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Nem azt mondtam, hogy szépségdíjas
szvsz ugyanolyan procival, lappal, videókártyával semmivel nem hangosabb, mint az Asus ház. Sajnos méretben se sok az eltérés, egyetlen dolog amivel jobb az Asus a honlapja szerinti [link] adatok alapján (168x354x380), hogy a mélysége 6 cm-el kisebb
, ellenben alul vannak azok a fránya csatlakozók, és én bizony a földön tartom a gépet
nomeg a tápja is 100W-al gyengébb, bár ez nem annyira lényeges
Ha már asus akkor ezt [link] bevállalnám alaplap nélkül persze
[Szerkesztve] -
ddekany
veterán
Természetesen meg is keresem azokat a házakat ahol nem legalul van (és ez erősen lecsökkenti a választékot), csak attól még nem értem, miért azok a házak vannak kissebségben. Illetve, egyáltalán a padlón csúszómászó fajták miért léteznek, miért jók.
Na de, OK, nem kell nekem minden értenem...
Ami a csendességet illeti, itt valószínűleg a csendesséről alkotott fogalom miatt vannak ütközések. Szubjektív dolog, ugye... Én ''csendes'' alatt azt értem, amikor éjjel 2-3 méterről már kifejezetten koncentrálni kell, hogy megállapítsd, hogy be van-e kapcsolva a gép. Ami ennél hangosabb, az inkább csak ''halk''. -
ddekany
veterán
''Szerintem ezeket a pici gépeket nem rakják a földre...''
OK, ha HTPC akkor talán a TV mellett van vmi kis asztalon... Viszont, a midi tornyokon is legtöbbször legalul van az USB, szóval még mindíg érdekelne a rejtély megfejtése.
És ha pedig íróasztalodnál használnád, akkor ha nem teszed le az asztal alá, akkor közel lesz a fejedhez és nincs is semmi akadája a hangnak, és úgy végkép nehéz elképzelnem, hogy csendes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Légies iPhone halvány színei
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD AMD RX 6600 XT 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest