- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Párizsi ősz, új Huawei órák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommer
tag
Igen, mint már említettétek gyorsulhat a dolog, de egy biztos, hogy nem ebben az évben!
INTEL emberünk az új porcogókkal ( Conroe cuccok ) simán elhúz ebben az évben, főleg ha figyelembevesszük, hogy mostanában fogja újfennt csökkenteni a jelenlegi Pentium D széria 930/940/960 stb. árait, akkor kívácsi leszek ki vesz majd 2x annyiért AMD X2 procit 939 vagy AM2 foglalattal!
Előre megírom, hogy nem akarok semmi AMD kontra INTEL vitába belemenni, de minden logikusan gondolkodó és a tényeket ismerő embernek el kell fogadni, hogy AMD ezt az évet elcseszte, de rendesen (főleg ha nem csökkent árakat!)
Én speciell mindig egy AMD X2 3800+ -ra vágytam, ez volt a legnagyobb kívánságom, de a mocskos kis AMD cseszet lemenni az árral, hát akkor át kellett értékelnem a dolgot és úgy döntöttem, hogy velem nem szórakoznak és vettem kb. 2 hete Pentium D 930 -as procit bruttó 54.000.Ft -ért 3 év garanciával!
Szóval hiába papol nekem itt az AMD, hogy sokkal kisebb a fogyasztás meg bla, bla, bla, ha 2x annyiba kerül a porcogója!
A másik, hogy mindeki aki figyelet az elmúlt évet, nagyon is jól tudta, hogy ez lesz az eredmény, hiába ez van, már a legelején megmondta mindeki, hogy elméletileg is maximum 3-4 % -lesz a gyorsulás, ha egyántalán lesz és tessék itt az eredmény!
( Ez van, és ez már nem lesz jobb ! )
Ja és régebben az aláírásom ez volt: AMD X2 THE BE(A)ST
Most viszont a fentebb tárgyalt átértékelésem után:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest