- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
VaniliásRönk #22 üzenetére
Szerinted. Számomra továbbra is vicces, hogy valaki annak örül, megint van AMD chipset. Majd akkor örüljünk, ha tényleg lesz, és ugyanúgy jobb lesz mind hardveresen, mind driverileg a versenytársak megoldásainál, akárcsak az Intelnél. Szóval arról nem én tehetek, hogy egy poénnak szánt megjegyzés téged érzelmileg feldúl, még akkor se, ha – ahogy a viccek esetében gyakran – erős igazságtartalma is van. Örömködjünk majd együtt a kiváló driverekkel megáldott, az SB600-on túlmutató AMD-s fejlesztésű lapkakészleteknek. Feltéve, ha lesznek ilyenek a közeljövőben. Én számítok rá a K8L-hez.
-
erdoke
titán
válasz
VaniliásRönk #14 üzenetére
Nem vágom, az Intel most hogy jön ide, de ha mutatnál egy terméket tőlük, amiben több nVidia technológia van (esetleg részletezve, hogy mi), akkor azt megköszönném.
Én érzek némi különbséget a 'veszek néhány technológiát és fejlesztek egy terméket' és a 'veszek egy kész termékkel rendelkező vállalatot, aztán kiadom a saját nevemen 0 fejlesztéssel' között, de mégcsak nem is állt szándékomban ilyesmiről beszélni a hozzászólásban, amire reagáltál. Egyszerűen csak közöltem a tényt, hogy technológiailag és driverileg sem sok köze van (még) az AMD-nek az ATI chipsetekhez, egyszerűen átpingálták a nevet. Ha neked ettől visszavágási kényszered alakul ki, az szerintem nem az én gondom, ne nekem kelljen flémelgetni naphosszat miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hegesztés topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest