- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pip
aktív tag
az antituningos resz kimondottan a tesztelt alaplaptipusokra igaz. Az MSI micro-lapjainal mar szinte hagyomanyorzesnek szamit hogy nincs semmi tuning-opcio... Kulfoldi tesztek viszont igen jo huzhatosagrol szamolnak be mas gyartok lapjainal, igy pl. a Sapphire, Biostar. De meg egy mezei Asus is elmegy 240-es FSB-ig.
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Ezért írtam, hogy csak foglalatot tegyenek rá... (bár ha jól sejtem ehhez az IGP-t is módosítani kéne).
Igazából nem értem, hogy minek ennyi pipe bele, hiszen a mem miatt úgyse tud jobban teljesíteni, még ha 24-et tennének bele, akkor sem...
Tehát vagy olcsó/keveset fogyasztót -> ezesetben felesleges a 4 pipe is (100% irodai cucc), vagy valamivel drágább, de már egész jó teljesítményt nyújtó -> ezesetben valamit kezdeniük kéne memsávszél fronton (net + azért játszani is lehet rajta). Akár melyikre mennek rá, meg tudták volna verni az nF6150-et, de amit csináltak az valahogy egyik sem lett... nem fogyaszt kevesebbet, nem olcsóbb, nem is számottevően gyorsabb, szóval a marketingeseiknek lesz vele munkája az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kés topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest