- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Ezért írtam, hogy csak foglalatot tegyenek rá... (bár ha jól sejtem ehhez az IGP-t is módosítani kéne).
Igazából nem értem, hogy minek ennyi pipe bele, hiszen a mem miatt úgyse tud jobban teljesíteni, még ha 24-et tennének bele, akkor sem...
Tehát vagy olcsó/keveset fogyasztót -> ezesetben felesleges a 4 pipe is (100% irodai cucc), vagy valamivel drágább, de már egész jó teljesítményt nyújtó -> ezesetben valamit kezdeniük kéne memsávszél fronton (net + azért játszani is lehet rajta). Akár melyikre mennek rá, meg tudták volna verni az nF6150-et, de amit csináltak az valahogy egyik sem lett... nem fogyaszt kevesebbet, nem olcsóbb, nem is számottevően gyorsabb, szóval a marketingeseiknek lesz vele munkája az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest