- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
VaniliásRönk #22 üzenetére
Szerinted. Számomra továbbra is vicces, hogy valaki annak örül, megint van AMD chipset. Majd akkor örüljünk, ha tényleg lesz, és ugyanúgy jobb lesz mind hardveresen, mind driverileg a versenytársak megoldásainál, akárcsak az Intelnél. Szóval arról nem én tehetek, hogy egy poénnak szánt megjegyzés téged érzelmileg feldúl, még akkor se, ha – ahogy a viccek esetében gyakran – erős igazságtartalma is van. Örömködjünk majd együtt a kiváló driverekkel megáldott, az SB600-on túlmutató AMD-s fejlesztésű lapkakészleteknek. Feltéve, ha lesznek ilyenek a közeljövőben. Én számítok rá a K8L-hez.
-
erdoke
titán
válasz
VaniliásRönk #14 üzenetére
Nem vágom, az Intel most hogy jön ide, de ha mutatnál egy terméket tőlük, amiben több nVidia technológia van (esetleg részletezve, hogy mi), akkor azt megköszönném.
Én érzek némi különbséget a 'veszek néhány technológiát és fejlesztek egy terméket' és a 'veszek egy kész termékkel rendelkező vállalatot, aztán kiadom a saját nevemen 0 fejlesztéssel' között, de mégcsak nem is állt szándékomban ilyesmiről beszélni a hozzászólásban, amire reagáltál. Egyszerűen csak közöltem a tényt, hogy technológiailag és driverileg sem sok köze van (még) az AMD-nek az ATI chipsetekhez, egyszerűen átpingálták a nevet. Ha neked ettől visszavágási kényszered alakul ki, az szerintem nem az én gondom, ne nekem kelljen flémelgetni naphosszat miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest