- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Én ugyan Windows-t használok, de vannak programok, amiket még DOS-os korukban ismertem meg. Ma is gyorsabban tudok velük dolgozni, mert nem a garfikus felhasználói felület egérkattintásos módszerét használom, hanem még ismerem a billentyűparancsokat. Tehát, hozzáértőknek a terminál sokkal gyorsabb munkavégzésre ad lehetőséget, mint az ilyen-olyan grafikus menükben bóklászás, váltogatás az egérkattintás és a pár karakter begépelése között.
Amúgy megpróbálok egy olyan windowsos rendszert összehozni, ami OpenSource szoftvereken és freeware alapul. Úgy néz ki, hogy ez 90%-ban sikerül is. Sajnos CD/DVD íróból még mindig a NERO az etalon, vaalmint videólejátszó programban sem tudok alternatívát a PowerDVD-vel szemben. (Mielőtt bárki megemlíteni az MPlayer-t, meg kell jegyeznem, hogy az Windows altt nem tökéletes, főleg DVD lejátszásban vannak gondjai.)
Mindezt azért, mert nagyon árérzékeny vagyok és nem engedhetem meg magamnak, hogy több tízezer forintos programokat vegyek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest