- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A PH!-nak van reklámszerződése egy-két kereskedővel (neveket inkább nem említek), tőlük lehet árat kérni. De ez csak egy hülye ötlet.
A kiskerárak.hu meg egyáltalán nem mérvadó, mint ahogy a depo.hu sem. A rajtuk szereplő árak és a valóság sokszor ég és föld.
Tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen tesztet egyébként sem két perc megcsinálni. Nem meglepő, hogy ilyen dolgokra már nem fordítotok időt. Valószínűleg én sem tenném. -
rolko
őstag
Akkor csinálhatnátok olyat hogy ''A Core 2-es rendszer megmérettetik 2. rész'' és kiegészítenétek clock2clock dram2dram eredményekkel is, a C2D-t és az X2-t azonos órejelre hozni és a DDR2-es frekit és alap memória időzítéseket is a lehető legközebb állítani egymáshoz és úgy megnézni mit teljesítenek
-
dokar
addikt
grat, tetszett a cikk, de kíváncsi lennék clock2clock dram2dram eredményekre is, azaz a 3 procit (legalább a C2D-t és az X2-t) azonos órejelre hozni és a DDR2-es frekit és alap memória időzítéseket is a lehető legközebb állítani egymáshoz és úgy megnézni mit teljesítenek és a grafikonon %-os különbségeket feltüntetni. nagyon vad ötlet?
-
slayer006
addikt
csak egy tipp volt
egyébként legköltséghatékonyabb csak 1 van, míg a cikkben 3 konfig szerepel, ergo nem is olllyan rossz címnek
de nem is erről van szö, hanem a végső következtetés nem passzol a címhez(szvsz)
a többi conreo (allendale) -s cikket meg felejtsük el?
azokban egy kicsit más volt a tónus meg az értékelés is (szvsz) -
siriq
őstag
Angliaban meg nem veszes. Igazabol itt meg lehet olcsobb lesz a cucc. Nem tudom. Kicsit varok. Amcsiban karacsony utan 1 hetel csak ugy dobaltak utannad fel arert a dolgokat. Remelem itt is hasonlo lesz.
szerk: Ha valaki tud pontos infot angliaban hogy alakulnak az unnepekkel az arak szoljon!. Koszi!
[Szerkesztve] -
Travelos
őstag
az egy dolog, hogy a teszt miről szól, de az eredményeknek hasonlóknak kell lennie.
én gépvásárlás előtt vagyok, de már fogalmam sincs mit vegyek, mert a belinkelt tesz alapján egy X1900XT mellé, amit venni szeretnék, elég egy lassabb athlon, de az új teszt alapján már 70%-al jobb egy core2.
[Szerkesztve] -
Senior tag
aktív tag
1. A feltételes mód a 667-es modulok használatára vonatkozik, ne állj neki még nyelvtanból elásni magad.
2. Mit kellene megmagyaráznom? Idle működéskor nyilván számít az eltérő energiagazdálkodási metódus, és nyilván egyik értelmezésű TDP-nek sincs jelentősége. A TDP vagy maximális terheléskor (AMD) vagy egy átlagos erős (Intel) terheléskor figyelembe veendő fogyasztást jelöl. Működő CnQ és EIST esetén elég egyértelmű, hogy ezek befolyásolják leginkább a fogyasztást, hiszen a működési frekvenciát (szorzón keresztül) és a működési feszültséget csökkentik.
3. Elég furcsa eset, hogy alapfeszen megy valameddig, és onnan egy MHz-et se tovább, bármilyen feszt emel. Persze ettől megeshet, de én nem a procira gyanakodnék.
Mielőtt még lelkiismereti problémát csinálsz ebből a pár apróságból: A cikkk egyébként jó. -
Ribi
nagyúr
-
kowk
tag
kicsit olyan ez, mintha a homokba dugnad a fejed.
a cikked eleve egy igen-igen szuk retegnek szol, aki gepet akar venni, dual core-t, de nincs ra 40+30e ftja, hogy jobbat vegyen, ezert 30+20ert vesz egy gagyibbat. az oke, hogy nem elunk joleti tarsadalomban, de 50e es 70e ft kozott 20e ft a kulonbseg. ezt egy jozan esszel gondolkodo ember rohogve hozzateszi, inkabb koplal egy kicsit, nem akarmit kap erte (es nem egy vagy ket honapra szol..). foleg ha a tesztek koze becsusszant kis 3dsmax is..
tehat a cikked azoknak szol, akik vagy ********* es nem latjak be, hogy neha megeri ratenni azt a keveset valami sokkal jobbert; azoknak akik _tenyleg_ el vannak gatyasodva (akkor miert akar dc-t?) es azoknak akik total amd fanatikusok es ezen 'nehez idokben' is kitartanak a ceg mellett.
most pedig a memoriarol beszelsz, ugy kezeled a 900mhz-s ddr2 memoriat, mintha aranybol lenne, enelkul a core2 egy rakas ***** lenne, stb. hol elsz? oem piacra is pc2-8000-t, ugye?
mindez persze nem baj, ennek a retegnek is kell talalni valamit, DE... ahogy talalod az _nagyon_ nem megfelelo! a cikk verdiktjebol egyertelmuen az derul ki, hogy tobb korulmenyt figyelembe veve az amd 64 x2 jobb valasztas, mint az intel core 2 duo. a problema onnan kezdodik, hogy ezt a csoringerek szentirasnak tekintik, lasd picit feljebb, ''hű pedig mar majdnem vettem egy core2t, de jo hogy megirtad ezt a cikket!''. ennek fenyeben lehet akar azt is mondani, hogy megteveszted az embereket.
na persze mint ahogy azt pedzegettem ennek hattereben vszeg az allhat, hogy a ph! tamogatoinal felgyult az M2 keszlet, es nincs kire rasozni. ez igy sznted korrekt?
%csillagozva - kalandor% -
Pietrosz
addikt
De ha a következtetésnél nem veszed figyelembe a tuningolást, akkor felesleges belerakni a tesztbe a tuningolt eredményeket...
2,9Ghz-es vagy gyorsabb Core2-őt még a szénné húzott X2 sem éri utól. És a 667-es ramok is mennek 900 felett kis szerencsével, szóval nem értem a dolgot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest