Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• knat

csendes tag

Hali!
    Első körben leírom. Én a "pórnépet" csatasort erősítem. Én vagyok a multi eltartója. :W Én vagyok az akit meg lehet győzni az adatokkal. Amúgy is a dobozon található adatok/információk alapján dönt a többség. Nemrég vettem egy ilyen ASUS monitort. Ennek a monitornak a kontrasztaránya 10.000.000:1. Képfrissítés 2m. Most nem írom le az összes adatot. Van egy tippem, hogy az ASUS papíron mindenben jobb az Eiso-nál. Nem vagyok hozzáértő vagy monitorgyártó cégnél munkatárs stb. A monitorom is gondolom, hogy kevesebbet tud mint egy 10x annyiba kerülő monitor. Szóval nem kell rácuppanni nem azért írtam mert az enyém jobb. Az lenne a kérdésem, hogy akkor ez mit jelent? Kontraszarány 850:1 vs 10.000.000:1. Miért van az, hogy az otthoni felhasználóknak készült monitorok jobbak (papíron). Vagy ez tényleg jobb ezekben az adatokban csak más alkatrész gyengébb minőségű benne?(panel) Egyébként jót nevetek ezen. "Tartós". Élelmiszernél esetleg számít de ennél nem hiszem. Tartós a monitor. Vesz valaki egy használt crt monitort ami legalább 10éves és még mindig ugyan úgy működik. 5év múlva ameddig tart a gari az EISO-nál addigra meg már szerintem elavult lesz a cucc vagy filléres termék az eredeti árhoz képest. 5év nem sok szerintem. "Mezei" gyártók 3év garit adnak. Egyedül a pixelhibára nem vállalnak túl sok napot. :) Szóval egy otthoni felhasználónak készült monitorra kiírt adatok hamisak?! Előre is köszi a választ!

Új hozzászólás Aktív témák