- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
-
exedoc
senior tag
Itt valami nem jó. Gigabyte RAM árdzsíbi nélkül? Lemaradtam valamiről? Elfogyott raktárról a led vagy mi?
-
Semmi extrát nem látok benne, remélhetőleg az árazás szól majd a szívünkhöz!
-
Ismerve a mai memória árakat nem éppen olcsó kivitel lesz. Talán el lehetne hagyni a felesleges hütőbordát, mert csak esztétikum semmi más.
-
Gyakorlati haszna a hűtőbordának erősen vitatható, de legalább szép.
Ha lenne Gigabyte lapom, ami nem támogat gyorsabb memóriát, ezt tenném bele, tetszik. -
Eclips21
őstag
En a DDR3 ramokat is megpucoltam. Siman csak divat.
-
Akula
őstag
szerintem csak dísz. de szépnek szép így köntösben
-
Speed®
titán
Tehát tojunk a fizikára, csökkentjük a hőleadó felületet, de növeljük a szélességet, hogy legalább a modulok közt se mozogjon a levegő, ill. a gap-pad vastagságát is, mert az kell a dagadt kiépítés miatt, amivel újfent romlik a hőátadás. Ha pedig valakinek erről a tervezett élettartamcsökkentés szó ugrik be, az csupán véletlen..
-
F e Z o
veterán
"Testes hűtőbordákkal érkezik..."
Hol vannak ez a kis alaphűtők egy Arctic RC-hez vagy a DDR2-es korszakot felhozva egy OCZ hőcsöves hűtőhöz képest?
-
Gdi
senior tag
Most akkor ebben mennyi Gigabyte van?
-
Pipó
őstag
Indokolt egyáltalán hűtőborda 1,2 V és 2666 MHz-re? Szerintem simán spórolhattak volna vele, így akár olcsóbb is lehetne. A RAM hűtés egyébként is eléggé szemfényvesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RAM topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest