- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tibcsi0407 félisten Ok, Te ezzel, mint Mobilarena olvasó tisztában vagy, de az átlagember, aki bemegy a szolgáltatóhoz és nem követi a mobilos híreket, ugyanazt a Nokiát fogja benne látni,amire az emberek 95%-a asszociál a név hallatán. 
 Még a hardvert sem nézik sokan, mert nem értenek hozzá, de a név nagyon is fontos, így szerintem sikeres lehet, ha a minőség rendben lesz, arra pedig a Foxconn a garancia. 
- 

Kleroo veterán Nyilván nem, de a piac sem a régi. De a lényeg megvan. Finn filozófia, jó helyen gyártják, finn szoftveres nyalánkságok. Ha mainstreamben tudná azt adni amit a xiaomi, betonbiztos jó feature-ökkel teli egyedi szoftverrel, akkor idővel simán átveheti Samutól a top pozíciót. Magyarul lehetne a droidok apple-je-  Én a xiaomiban nagy potenciált láttam, csak a néáhny apróságon elcsúsznak egy átlag user felé, aki lapabb funciókat akar betonbiztosan, vagy tömérdek szintén betonbiztos kényelmi megoldást. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest