- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmaci
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Mondom, szellemi vagonlakóként, hogy hardverben nem is igazán kellett nagy teljesítmény a Symbian-hoz, kb. fele akkora, mint a droidhoz és mégis hozta ugyanazt a szintet majdnem.....
A platformot meg ugyanúgy lehetett volna tovább fejleszteni, mint a többit (droid, ios, Wp, sailfish, meego, stb.), hiszen alapban megvolt benne minden, amit a többi oprendszer éppen most próbál elérni.....
-
gmaci
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hát én nem tudom...szerintem a Symbian-ban még lehetett volna fejlesztési potenciál( mondom, mint szegénysori egyszeri felhasználó, akinek még mindig Nokia 808PW-je van), mert az én kategóriámnak megfelelően, nagyjából minden benne van, ami kellhet, a hangvezérléstől kezdve a GPS, Web, közösségi fórumok, zseblámpa, kiváló foto-video, stb. és mindezt egymagos procival, kevés rammal, jó akksival, a mai napig akadálymentesen mükszik, kár, hogy már az appok nem támogatják......
Szerintem túl hamar lemondtak róla és két szék között a földre huppantak, megpróbálták a droidot is (X1?), de már késő volt..... -
Graphics
Jómunkásember
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Így van, átlag , hétköznapi user ennyit lát.. Volt polcon Nokia, nincs polcon, opp, újra van...
És ennyi. Csak az ilyen geek usereket érdekli a technikai tartalom, a többieket meg nem..
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem egész extrém platformok is bejöttek, ami végül nem lett annyira népszerű. Pl. WM.
Annyi biztos, hogy érteke most is van, ha nem is olyan erős, de az emberek ismerik. Költséghatékony egy már bejáratott nevet felkarolni.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Plusz azért nem baj az sem, ha olyan emberek is előtérbe kerülnek a Nokia név alatt, akik tudják mi az a piaci verseny.
Régen, amikor a Nokia megteremtette (és tartotta) a brand értékét, még nem volt ennyi szereplős piac, nem volt ekkora nyomás sem. Aztán az sem tett jót nekik, hogy beszorultak a Windows alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Milyen videókártyát?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mondom, szellemi vagonlakóként, hogy hardverben nem is igazán kellett nagy teljesítmény a Symbian-hoz, kb. fele akkora, mint a droidhoz és mégis hozta ugyanazt a szintet majdnem.....