- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Igen, de ő róla annyit lehet tudni hogy legfőképp játszik és nem azokat csinálja amiket te felsoroltál.
Desanto: Nem akarom én itt hergelni, de mindig írja hogy ha játék akkor konzol, erre ahogy kijön egy újabb vga ami jobb mint az elődje vagy ami neki volt (és persze az is jól vitte a játékok nagy részét), azonnal meg is veszi, ez nem gond arra költ amire akar, de akkor ne írjon ilyeneket. -
BalaNce87
addikt
Most látom, hogy már 46 ezer forintért meg lehet kapni a core i5 öt. Az durva, honnan vették ezt az 55k-s árat?
Így már tényleg drágák a quadok, és az E8XXXek is. Az E8500 37k, az E8400 33k, az E8200 31k.
-
BalaNce87
addikt
cseréről beszélünk?
Nekem akkor is drága, igen az E8500 is. Én akkor vettem 8200-ast, mikor még a 8400 volt a csúcs és az indolkolatlanul sokba került. Kb most is annyiba kerül egy E8200 (ha még kapsz), mint tavaly áprilisban, mikor vettem a konfigomat. Sajnos nem nagyon megy le az áruk és addig felesleges váltanom, mikor ebben az E8200-ben is sokkal több van, mint amit eddig kihoztam belőle.
Persze szívesen hajtanék mást is, de ez van. -
BalaNce87
addikt
Igen, én is néztem LGA775ös négymagosokat és indokolatlanul drága még mindig ez a Q9XXX széria. És hát ha az ár/érték aránya jó is, annyira nem jó megoldás, hogy képes legyek új lapot venni emiatt... Sajnos ez a PC egyre inkább csak pénztemető jellegű.
Hát jah, ha zsír új vidkarit akarsz venni, akkor egy 50k-s proci is bele kell hogy férjen. De ki tudja, hogy kell e majd neki erős CPU, hogy meghajtsa.
Nem tudom változott e a helyzet, de szerintem egy 3.2-3.4-en hajtott kétmagos kiszolgál egy mai videókártyát. Szépen látszik a crysisnál is, hogy a grafikus proci a szűk keresztmetszet. -
BalaNce87
addikt
Megmondom őszintén, hogy szerintem aki ma szgépet fejleszt annak ez az árkategória (természetesen a középkategóriába szánt i5-re gondolok) nem a csalogató, hú de jó vásárba tartozik. Befektetésnek meg egyszerűen szar. Eltelik néhány hónap, aztán felére megy le az ára, mert folyton adják ki az új modelleket.
55k(proci)+35k(alaplap)+20-30k(RAM)... 110-120 ezer forint és még nincs meg a lényege, ugyebár a VGA meg a táp. Persze nem az átlag ember büdzséjét kell nézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Teslákba költözik a Grok AI
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest