- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vico87
tag
válasz
Mackósajt #100 üzenetére
Köszi a linket. Hát mit mondjak, értelmes különbség nincs a kettő (Lynnfield/Bloomfield) közt. Ezalatt értem, hogy amikor már sima a mozgás, akkor felesleges továbbmenni, nomeg a legtöbben nem 2560x1600-on játszanak. A 4870X2 pedig bőven túlárazott termék, kevés ember tart belőle kettőt a gépében. Szóval szerintem ez nem szempont, hogy "csak" 16 sávot tud biztosítani a Lynnfield, mert nincs látható (csak extrém esetben mérhető, különben pedig egyenlők) különbség.
-
tome.jr
addikt
válasz
Mackósajt #105 üzenetére
Nem hiszem hogy egy külföldi oldalnak különösebben nehezére esne előkapni egy quad SLi konfigot valamelyik fiókból.
Én már majd minden multi GPU felállást kipróbáltam és őszintén megvallva csak akkor tesztelnék 2 db 4870x2-vel ha azt akarnám bizonyítani, hogy a rendszer nem kezeli normálisan a 4 GPU-s rendszereket.
A sima GTX 275 tesztből viszont szépen látszik, hogy igen csekély a P55 lemaradása SLI-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- OpenMediaVault
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest